Περιμένει παιδί και το δημοσίευσε στο instagram - Ευχάριστα νέα για μέλος των Vegas

Με το καλό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο μετά την πολύ ευχάριστη είδηση, που κυκλοφόρησε πως γνωστός ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας (δείτε εδώ ποιος) άλλη μία εγκυμοσύνη έγινε γνωστή τη Δευτέρα 27/3 μέσα από το Instagram.

Ο λόγος για ένα από τα μέλη, που έχουν περάσει από το συγκρότημα ''Vegas'' με την Κατερίνα Κουκουράκη να δημοσιεύει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας είχε εκπλήξει μέσα από τις εμφανίσεις της στους Vegas και φυσικά από τα παιχνίδια, που έχει κάνει πέρασμα. Τώρα πια η ζωή της αναμένεται να περάσει σε άλλο επίπεδο και εμείς της ευχόμαστε με το καλό!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Κουκουράκη για την 1η της εγκυμοσύνη

«Ανυπομονώ, να δώσουμε τις πιο φανταστικές μας συναυλίες στο σαλόνι.. •embrace this new chapter in my life •», έγραψε η Κατερίνα Κουκουράκη.

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Κουκουράκη είναι μια από τις προσωπικότητες του YFSF, που συμμετείχαν στο παιχνίδι το 2020 και ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας Live. Εμείς σου βρήκαμε την ηλικία, την καταγωγή της και γενικά όσα δε γνώριζες για την τραγουδίστρια. Για πρώτη φορά την είχαμε δει στον ALPHA.

Στην σκηνή υποδύθηκε την Πάολα και κατέκτησε την 6η θέση. Μπορεί να τραγούδησε ένα κομμάτι μιας από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες και να «τρέλανε», ωστόσο οι φωτογραφίες της στο Instagram «τρελαίνουν» περισσότερο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι σε ηλικία 10 ετών, οι γονείς της την έγραψαν στο Ωδείο, όπου και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Το 2016, έγινε η νέα frontwoman του συγκροτήματος Vegas, ύστερα από audition.

Την Κατερίνα Κουκουράκη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2011 μέσα από την συμμετοχή της στο Greek Idol 2 στον ALPHA. Εκεί εντυπωσίασε με τη φωνή και την παρουσία της και μάλιστα κατάφερε να βρεθεί στα Live shows. Ωστόσο, αποχώρησε στο 3ο live.