Σπάνια ανοίγεται: «Τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Νίνο!

«Θέλω τα παιδιά μου να τα δουν μετά τα 35 τους...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπάνια ανοίγεται: «Τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Νίνο!

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/3 ο Νίνο, μαζί με τον Νικηφόρο, και οι δύο τους συζήτησαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα τους, τα εμπόδια που συνάντησαν σε αυτή, αλλά και τον τρόπο που επιλέγουν να προβάλλουν τον εαυτό τους.

Σχετικά με το τελευταίο απάντησε συγκεκριμένα ο Νίνο, ο οποίος εξήγησε πως επέλεξε να είναι πάντοτε ο εαυτός του και αυτό μερικές φορές ήταν κακό, αλλά θεωρεί πως είναι κάτι που τον έκανε να μπορεί να κοιμάται τα βράδια ήσυχος και δεν θα το άλλαζε (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τα παιδιά του).

Η σπάνια αποκάλυψη του Νίνο

«Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά, γιατί είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίο τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα. Μην αναλύσουμε, δεν θέλω.

Αξίζει, κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες, ας πούμε, ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Μερικές φορές τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και τα πιστεύεις και νομίζεις ότι συνέβησαν. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, δεν προτείνω κάτι σε κανένα, έτσι αισθάνομαι εγώ καλά», επισήμανε αρχικά ο ίδιος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Γράφω ημερολόγιο καθημερινό, πολλά χρόνια, οπότε οι σκέψεις μου είναι γραμμένες κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να τα δουν μετά τα 35 τους».