The 2night Show: «Είμαι δυνατή» - "Λύγισε" η Κολέτσα μπροστά στον Αρναούτογλου

Τι συνέβη στον αέρα του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The 2night Show: «Είμαι δυνατή» -

Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 27/3, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλές πτυχές της ζωής της, οι οποίες μπορεί να ήταν άγνωστες μέχρι τώρα για πολλούς.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις για τις σχέσεις της, εξηγώντας πως δεν έχει βρεθεί κάποιος άντρας που να θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την σχέση της με τον Βασάλο), αλλά δεν αισθάνεται και την ανάγκη να το κάνει πια, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που την βλέπει ο κόσμος.

Υπήρξε, όμως, και μία στιγμή συγκίνησης, όταν ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι εκείνη γράφει ποιήματα και διάβασε ένα στον αέρα, με την ίδια να συγκινείται και να μη μπορεί να κρύψει τα δάκρυά της.

"Λύγισε" η Χριστίνα Κολέτσα μπροστά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μου κάνουν πρόταση γάμου σε καθημερινή βάση στα social. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή ήταν το όνειρο της ζωής μου. Ήθελα να κάνω τρία παιδιά, ήθελα να έχω οικογένεια. Περνώντας τα χρόνια έπαιρνα τη μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η γνώμη που έχει ο κόσμος πιστεύω ότι θεωρούν ότι είμαι πολύ πιο επιφανειακή από αυτό που είμαι, πράγματα τα οποία εγώ κάνω χιούμορ ας πούμε και καμιά φορά το χιούμορ μου μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί ο άλλος δεν ξέρει ότι ενδεχομένως εγώ έχω χιούμορ και θεωρεί ότι εγώ το κάνω είτε από σνομπισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι...»

Και στη συνέχεια εξήγησε πως γράφει ποιήματα εδώ και καιρό και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ψυχανάλυση που έχει κάνει. Όταν, λοιπόν, ο παρουσιαστής της διάβασε ένα από όσα έχει γράψει, έβαλε τα κλάματα και είπε μετά: «Συγκινήθηκα πολύ και δεν θέλω, γιατί είμαι δυνατή».