«Με πήγανε στο δωμάτιο, πονούσα πάρα πολύ, με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο...» - Με φουντωτά μαλλιά και άλλη εικόνα η Φωτεινή 21 χρόνια μετά το Fame Story

Η άγνωστη περιπέτειά της, ο γάμος, η οικογένεια και η καριέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πήγανε στο δωμάτιο, πονούσα πάρα πολύ, με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο...» - Με φουντωτά μαλλιά και άλλη εικόνα η Φωτεινή 21 χρόνια μετά το Fame Story

Όλοι θυμούνται 21 χρόνια μετά την ατάκα της Φωτεινής Τσιτσιγκού στην Άσπα Τσίνα"Τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακ@@@ης" στο Fame Story. Η πρώτη, όμως, είχε εξαφανιστεί και έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισε να κάνει ξανά την εμφάνισή της τώρα μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, αφήνοντας τους πάντες άναυδους με την εμφάνισή της.

Η ίδια, το πρωί της Τρίτης 28/3, μίλησε για την ζωή της, πως αυτή άλλαξε τελείως μετά το ριάλιτι, σε τι φάση βρίσκεται αυτό το διάστημα, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αφού αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, αλλά και στο παιδί της.

Πώς είναι σήμερα, 21 χρόνια μετά, η Φωτεινή από το Fame Story

«Πρέπει να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου κι εγώ τώρα, να αρχίσω να κάνω πράγματα για εμένα, γιατί δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες και σύζυγοι και νοικοκυρές», είπε αρχικά η ίδια, καθώς θέλει να επιστρέψει στις μουσικές σκηνές, ενώ γι' αυτό άλλαξε και το επώνυμό της σε Ράλλη.

«Ε δεν μας κυνηγάει; Βέβαια, τότε, ήμασταν μικρά κορίτσια. Πάνω στα νεύρα μας λέμε καμία φορά καμία ατάκα που είναι μπιπ. Ακόμα μου λένε "Τι της έχω κάνει της...". Δεν ήξερα τι γίνεται όταν πας σε ένα ριάλιτι», ανέφερε για τον καυγά με την Άσπα Τσίνα (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της και την μάχη που έδωσε).

«Δεν το είχα πει και στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story γιατί δεν τα είχε και πολύ καλά. Τότε ήταν το Big Brother, οπότε δεν μας άφηνε καν να δούμε Big Brother. Δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story, ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τίποτα. Κάποια στιγμή παίζει και με βλέπει μπροστά του. Το δέχτηκε γιατί είδε τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα, ανθρώπους καταξιωμένους πολύ», πρόσθεσε έπειτα.

Και επισήμανε για τον γάμο της, εξηγώντας πως έχει αποκτήσει και μία κόρη: «Έκανα μία ήσυχη ζωή. Οικογενειακή ζωή κάνω αυτή τη στιγμή. Λόγω της δουλειάς του άντρα μου πηγαίναμε Γαλλία. Ασχολείται με τα ναυτιλιακά, οπότε είχαμε πάει Γαλλία, Μονακό. Ο γάμος μας έγινε στη Γαλλία. Είχα και τη μικρή τότε που ήταν 6 μηνών, οπότε το κάναμε οικογενειακό. Μείναμε άλλα 4 χρόνια νομίζω.

Όσον αφορά ένα δεύτερο παιδί, απάντησε: «Δεν θα υπάρξει δεύτερο. Γέννησα φυσιολογικά, με πήγανε στο δωμάτιο και μετά αισθάνθηκα ότι πονάω πάρα πολύ, οπότε με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο, οπότε από τότε με έχει πιάσει ένας φόβος», ανέφερε.