"Τρελάθηκαν" στον αέρα του Mega Καλημέρα - Πάτρας & Ζηρδέλη έκαναν αναπαράσταση το φιλί του Μάστορα με την Βανδή

Άφωνοι όλοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Από την Δευτέρα 27/3 κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα στη σκηνή του Enastron το οποίο τους δείχνει πολύ κοντά και από την γωνία που αυτό έχει τραβηχτεί φαίνεται πως οι δύο τραγουδιστές φιλιούνται στο στόμα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Φυσικά, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε σχέση, ο ένας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και εκείνη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και είναι όλοι τους τρελά ερωτευμένοι, ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας έδωσε την απάντησή του μέσα από τα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κλείνοντας στόματα (δείτε εδώ τι είπε).

Πάτρας & Ζηρδέλη έκαναν αναπαράσταση το φιλί του Μάστορα με την Βανδή

Για τους ακόμη πιο δύσπιστους, όμως, φρόντισαν ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη μέσα από την κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 28/3, καθώς αποφάσισαν να κάνουν αναπαράσταση για να δείξουν πως όλα είναι θέμα οπτικής και πως πράγματι ήταν ένα φιλί στο μάγουλο.

Παντρεύεται η Δέσποινα με τον Μπισμπίκη;

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 η Δέσποινα Βανδή έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση στο J2US τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα σχόλια, που έκανε η ίδια αλλά και από αυτά που έλαβε από το Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Στόχος για μια ακόμη φορά ήταν τα προσωπικά της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα η σχέση της με το Βασίλη Μπισμπίκη, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει ανοιχτά για το εάν έχουν σκοπό να παντρευτούν (δείτε εδώ την απάντησή της).

Στη συνέχεια, μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 26/3 είδαμε, πως το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο καλός φίλος του ζευγαριού, που ήταν παρών στο show. Ο Μανώλης Κονταρός, λοιπόν δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο Βανδή και Μπισμπίκης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, άρα όταν θα γίνει η πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε, με τι τρόπο θα γίνει αυτή η πρόταση! Είναι χαρούμενοι και γιατί να το κρύψουν; Να είναι έτσι πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και να το δείχνουν και σε όσους δεν αρέσει και τους κακοσχολιάζουν δεν πειράζει πρόβλημά τους», είπε ο Μανώλης Κονταρός

Μανώλης Κονταρός