Γιάννης Βαρδής: «Έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον πατέρα του

«Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά σ’ αγαπώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: «Έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον πατέρα του

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αγαπη που είχε στον πατέρα του, τόσο σαν γονιός, όσο και σαν επαγγελματία.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής μιλόντας στην εκπομπή του MEGA, έκανε λόγο στην ενασχόληση του πατέρα του, με το Fame Story και τα όσα άκουγε για αυτόν τον χώρο.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση της συζύγου, Nατάσσας Σκαφιδά

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

«Εννοείται θα συζητούσα το ενδεχόμενο να βρεθώ στην επιτροπή του Fame Story. Έχω βιώσει στενάχωρες καταστάσεις στο σπίτι με τον πατέρα μου, ήθελε να φύγει από το Fame Story. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη συμμετοχή του. Ο πατέρας μου με είχε προετοιμάσει για πολλές καταστάσεις, αλλά όχι για την απώλειά του. Προσπάθησα εγώ να προετοιμαστώ από ένα σημείο και μετά, αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθώ να το διαχειριστώ, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Από την παιδική μου ηλικία, του είχα τεράστια αδυναμία, παρόλο που δεν τον έζησα. Είχα τεράστια αδυναμία σε μια φιγούρα που δεν έζησα ποτέ, απλά γνώριζα επιγραμματικά τη λέξη πατέρας. Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να φύγει στην Αμερική, εγώ επέλεξα να μείνω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου κάλυψε το κενό των παιδικών μου χρόνων και θέλω να πιστεύω πως του κάλυψα κι εγώ σαν γιος. Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον ρόλο του πατέρα. Το όνομα Βαρδής βοηθάει πολύ όμως ο πατέρας μου ήταν δίκαιος», συνέχισε λέγοντας ο τραγουδιστής.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα σ’ αγαπώ. Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά σ’ αγαπώ, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει “Τέλειωνε! βάλε τα πράγματα στην θέση τους” και δεν μπορώ να το μεταφράσω», είπε στο τέλος.