Σε αναβρασμό λίγο πριν έρθει το νέο μέλος η Αθερίδου - Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο

Περιμένει το 2ο παιδί της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα για τη Φωτεινή Αθερίδου έγιναν γνωστά πριν από λίγο καιρό, καθώς η ηθοποιός είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και μάλιστα έκανε γνωστό, πως είναι ξανά έγκυος και πως σε πολύ λίγο θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια με το που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη).

Όπως όλα δείχνουν η εγκυμονούσα είναι στον 7ο μήνα της και έτσι σιγά σιγά κάνει όλα όσα είναι απαραίτητα για να υποδεχθεί το νέο μέλος μαζί φυσικά με το σύζυγό της, αλλά και το αδερφάκι του, τον πρωτότοκο γιο της.

Η Φωτεινή Αθερίδου ξεκίνησε τις διαδικασίες για το βρεφικό δωμάτιο

Μάλιστα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στα social media η Αθερίδου μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram συγκεκριμένα, πως ετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο, το οποίο γενικότερα αποτελείται από ήπια χρώματα με το καφέ και το κίτρινο να επικρατεί!

Αθερίδου Φωτεινή

Η αποκάλυψη της Αθερίδου για τη 2η εγκυμοσύνη της

Η Φωτεινή , λοιπόν ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταλήξουν μαζί και να κάνουν οικογένεια, εξηγώντας πως όταν έμεινε έγκυος στον γιο της δεν ήξερε καλά καλά σε τι φάση βρισκόντουσαν οι δυο τους και υπήρχαν σκέψεις μέχρι και να ρίξουν το μωρό.

«Μόνο ρευστή. Στα λέω περιληπτικά. Τον είχα ερωτευτεί εγώ το '11 στη σχολή, πάρα πολύ, έκοβα τις φλέβες μου, πατώματα κι αυτά. Αυτός τότε ήταν μπάρμαν, δύο μέτρα, κατάλαβες, ζωή μμμ... Δεν ήθελε και πολύ σχέσεις, οπότε μου έλεγε "είμαστε φίλοι" ρε παιδί μου και κάποια στιγμή βαρέθηκα εγώ, κουράστηκα, γιατί πέρασαν και τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση, και έφυγα.

Αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε, και μετά άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Μετά από τρία χρόνια - με κυνηγούσε και αυτός - είπα να κάνω μία απόπειρα και είπα ρε Φωτεινή: «τον ήθελες, το θέλεις, έχετε περάσει όλο αυτό, ας τα φτιάξετε να δεις πως είναι» και τα φτιάξαμε για ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί ήμασταν μέσα στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε», είχε πει η ηθοποιός.