Παντελής Τουτουντζής: «Ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση του για την Φουρέιρα

«Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: «Ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση του για την Φουρέιρα

Το ρπωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός makeup-artist μίλησε στην δημοσιογράφο του ALPHA, για την προσωπική του ζωή.

Ο Παντεής Τουτουντζής, ο οποίος βίωσε, πολύ δύσκολα παιδικά, και εφηβικά χρόνια αναφέρθηκε σε περιστατικά βίας που έχει δεχτεί (δείτε τα εδώ), αδελφική φιλία και αγάπη που έχει χτίσει με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και το περιστατικό που η τραγουδίστρια ήθελε να του δώσει όλα της τα χρήματα για να καταφέρει να υιοθετήσει ένα παιδί, ο ίδιος με τον σύντροφο του.

Οι δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή για την Φουρέιρα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Ήταν η φιλική αγκαλιά στην οποία έκλαιγα, όταν το πράγμα δεν πήγαινε καλά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να σου διηγηθώ και ένα περιστατικό για να καταλάβεις. Είμαστε με την Ελένη σε ένα καμαρίνι για δουλειά. Εγώ ήμουν πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος», είπε αρχικά.

«Εκείνη, επειδή πάντα με έχει στον κοντρόλ της, το καταλαβαίνει και ζητά ευγενικά από τα υπόλοιπα άτομα να βγουν για λίγο έξω για να μου μιλήσει. Εγώ αγχώθηκα λίγο, μέχρι που με πλησίασε και μου είπε: «δουλεύω τόσα χρόνια και έχω μαζέψει αυτά τα χρήματα. Αύριο το πρωί είναι δικά σου, αν τα χρειάζεσαι. Θα μου τα δώσεις όποτε μπορέσεις». Ήταν έτοιμη να κάνει το οτιδήποτε. Της αξίζει να ειπωθεί αυτή η ιστορία», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Θυμάμαι διάφορα περιστατικά. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό ήταν στο σχολείο, όταν στο κλείσιμο της χρονιάς οι δάσκαλοι σήκωναν όλους τους μαθητές και τους ρωτούσαν σχετικά με το τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Κάθε παιδί έδινε τη δική του απάντηση. Άλλος δάσκαλος, άλλος πολιτικός μηχανικός κ.λπ. Εγώ είχα σκεφτεί να απαντήσω «ζωγράφος», γιατί ζωγράφιζα καλά και μου άρεσε πολ» συμπλήρωσε.

«Όταν, όμως, ήρθε η σειρά μου και ο δάσκαλος με ρώτησε: «Παντελή, εσύ τι θες να γίνεις;», πετάχτηκε ένα άλλο παιδί και φώναξε μπροστά σε ολόκληρο το σχολείο «πο@@@». Το μόνο που θυμάμαι μετά είναι να τρέχω πίσω στο σπίτι, να ξαπλώνω στο κρεβάτι και να ρίχνω την κουβέρτα πάνω από το κεφάλι μου», συνέχισε να λέει.

«Πέρασαν οχτώ ώρες για να την κατεβάσω και να βγάλω το κεφάλι μου έξω. Έκτοτε, σκοτείνιασα και έχασα όλη την κοινωνικότητα που είχα ως παιδί. Εκεί ήταν που ήρθε και μια πολύ έντονη προεφηβική κατάθλιψη, με έντονη μοναξιά και κακές σκέψεις. Ήταν φρικτή περίοδος, κυρίως γιατί δεν είχα τον τρόπο να επικοινωνήσω αυτό που μου συνέβαινε. Ήταν πολύ δύσκολο για ένα παιδί που περνούσε δύσκολα, που ήδη πάλευε για την αποδοχή και που ήδη φοβόταν, να το ξεφωνίσουν έτσι μπροστά σε ένα ολόκληρο σχολείο», ανέφερε κλείνοντας.