Σε μυθικό κτήμα με πισίνα που μοιάζει σε λίμνη - Αποκαλύψεις για το γάμο του Μουζουράκη στην Αίγινα

Εντυπωσιακό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια μεγάλη αλλαγή έχει γίνει γνωστή για τη ζωή του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά φαίνεται, πως στη συνέχεια βρήκε τον έρωτα της ζωής του και συγκεκριμένα τη γυναίκα, που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο λόγος για τη Μαριλού Κοζαρή με την οποία ο τραγουδιστής θα παντρευτεί και αναμένεται να κάνει το πρώτο του παιδί. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί στην Αίγινα στο νησί, που αποτελεί ησυχαστήριο για το Μουζουράκη.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 28/3 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα από το κτήμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο γάμος, το οποίο είναι εντυπωσιακό και μάλιστα έχει ολόκληρη ιστορία από πίσω του (δείτε εδώ ποια θα είναι η κουμπάρα τους).

Το κτήμα που θα γίνει ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζαρή

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι καλοί, σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη αυτό, του Αλέξανδρου Ζαΐμη. Άλλαξε πολλές φορές χέρια...το 21' νομίζω πλειστηριάστηκε. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό, η πισίνα είναι σα λίμνη, από εμένα είναι ναι», είπε ο Τάσος Τεργιάκης για το κτήμα.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με την Μαριλού Κοζάρη

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλή φίλη με την αγαπημένη του τραγουδιστή, επομένως γνωρίζει την αλήθεια από πρώτο χέρι, και αφού το συζήτησε πρώτα με το ζευγάρι το ανακοίνωσε και στον αέρα του Super Κατερίνα την Τρίτη 28/3, δίνοντας και μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Super Κατερίνα το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη. Οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από εμένα, τη γνωρίζω από τη μέρα που γεννήθηκε, είναι 30 ετών τώρα. Έχουμε μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί.

Γνωρίστηκαν με τον Πάνο τον Σεπτέμβριο, μέσω μίας άλλης κοινής μας φίλης. Όταν γνωρίστηκαν κι εγώ άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί, είναι πολύ ευτυχισμένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρεύονται στην Αίγινα, τώρα ετοιμάζουμε και το bachelor εμείς οι φίλες της».