«Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματα μου για να...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τις δυσκολίες στο εξωτερικό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματα μου για να...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τις δυσκολίες στο εξωτερικό

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά «Αυτή η νυχτα μένει» μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε αναδρομή στο παρελθόν με το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη, που αντιμετώπισε μεγάλες κατα κύριο λόγο οικονομικές δυσκολίες, αλλά και τις έντονες βραδινές του εξόδους.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: Αδιανόητο σκηνικό! Η συμβουλή του στον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το viral ζεϊμπέκικο

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τον χώρο της υποκριτικής

«Παλιότερα υπήρχαν σχεδόν κάθε φορά τσαμπουκάδες στα νυχτερινά κέντρα. Μου έχει συμβεί και μένα. Μια φορά ένας φίλος μου πείραξε μια κοπέλα σε ένα μαγαζί. Εγώ ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του και παρόλα αυτά μας την ”έπεσαν”», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Στην Νέα Υόρκη πήγα αρκετά απροετοίμαστος για να κυνηγήσω κάποια καριέρα. Μόλις είχα τελειώσει την δραματική σχολή. Στην Νέα Υόρκη ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό, οι δουλείες που έκανα εκεί ήταν σερβιτόρος και στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού που έκανα την παράσταση ”Closer”.

Η σειρά «Το Νησί» ήταν ίσως η καλύτερη δουλειά που είχα κάνει και είχε ανεβεί ο πήχης. Δεν είναι κριτήριό μου τα χρήματα, αλλά να με εκφράζει αυτό που κάνω.

Είχα κάποιους φίλους, που είχαν τελειώσει την δραματική σχολή, έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε δυο δραματικές σχολές χωρίς να ξέρω αν θέλω να το ακολουθήσω. Πλήρωσα την δραματική σχολή με κάποια χρήματα που είχα πάρει από όταν δούλευα στις μονώσεις στο μετρό», τόνισε ο ηθοποιός.

«Με αλλάξαν πολύ τα παιδιά μου. Έχω κάνει πίσω τον εγωκεντρισμό μου και με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με την κόρη μου μιλάμε πολύ. Θα ήθελα να γνωρίσω και να κάνω μέχρι και παρέα με τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της. Όταν είδα την κόρη μου στην «Μήδεια», ένιωσα περήφανος, συγκινήθηκα και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή. Ήταν σαν κανονική ηθοποιός», είπε με περηφάνεια ο Γιάννης Στάνκογλου.