«Αν μας κοιτάζει από κάπου ψηλά...» - Συγκινεί η Γιούλη Τσαγκαράκη για τον Πάνο Νάτση

«Εμένα σε μία σκηνή μου στάθηκε όσο κανένας άλλος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν μας κοιτάζει από κάπου ψηλά...» - Συγκινεί η Γιούλη Τσαγκαράκη για τον Πάνο Νάτση

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 η Γιούλη Τσαγκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε σε 2 σειρές, στον «Παράδεισο των Κυριών» αλλά και στις «Σέρρες» (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) συγκίνησε με τις δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, η Γιούλη Τσαγκαράκη αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε πριν 1 περίπου χρόνο με την μηχανή του.

Οι δηλώσεις της Γιούλης Τσαγκαράκη

«Η Σύρμω λέει και στους δύο ότι δεν της αρέσει που η Όλγα έχει για εραστή της έναν αστυνομικό, είναι πολύ αντίθετο στις αξίες της. Σύμφωνα με τη δική της παράδοση, η κόρη της δεν πρέπει να μείνει ανύπαντρη. Ο Μεμάς έχει χωρίσει με την Κούλα και για να προχωρήσουν οι γιοι της, θα πρέπει η ίδια να αποκαταστήσει την κόρη της. Μέχρι στιγμής ο Θωμάς με γλυκοκοιτάζει, θα ήθελε η Σύρμω να υπάρχει στη ζωή της αλλά από την άλλη δε νομίζω να ενδώσει στο φλερτ του», αναφέρει η ηθοποιός για την σειρά του ALPHA.

Για τον Πάνο Νάτση και την απώλειά του, η Γιούλη Τσαγκαράκη εξομολογήθηκε:

«Με τον Πάνο έχω την αίσθηση ότι δεν έχει «φύγει», πέρα από το πρώτο σοκ που πάθαμε όταν το μάθαμε. Νομίζω ότι κάπου είναι, ότι θα του στείλω μήνυμα και θα μου απαντήσει ο ίδιος. Ήταν τόσο χαλαρός άνθρωπος και αν μας κοιτάζει από κάπου ψηλά, έτσι θα το αντιμετωπίζει σίγουρα.

Ο Πάνος ήταν πολύ ζεστός, ευχάριστος και πολύ συνάδελφος. Εμένα δηλαδή σε μία σκηνή μου στάθηκε όσο κανένας άλλος. Όταν θέλω να τον σκεφτώ, βλέπω την σειρά. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν στις «Σέρρες», δεν έχουμε μιλήσει με τον Γιώργο (Καπουτζίδη). Είίναι δημιουργός που εμπιστεύεται μέσα του τις αλλαγές μέσα του και τις τολμάει.

Δεν ψαχνόμουν να κάνω τηλεόραση, μου φαινόταν κάτι πολύ μακρινό, νόμιζα ότι πρέπει να γίνει κάτι μαγικό για να μπω σε αυτόν τον χώρο», αναφέρει η Γιούλη Τσαγκαράκη.