Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα - Το βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Στην εγκυμοσύνη τσακώνομαι και με τον εαυτό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η Όλγα Κιουρτσάκη, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό περιμένει το πρώτο της παιδάκι, το οποίο θα είναι κοριτσάκι!

«Είναι κοριτσάκι και περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε πει χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια για το εγγονάκι της που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο.

Εξίσου ευτυχισμένη φυσικά είναι και η κόρη της, Όλγα η οποία διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης της.

Το νέο βίντεο της κόρης της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μάλιστα, η Όλγα, στην τελευταία ανάρτηση, δημοσίευσε ένα βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ που με την εγκυμοσύνη τσακώνομαι και με τον εαυτό μου», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία.Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.