«Ήμουν οργανωμένη με οπτικοακουστικό υλικό! Εμπλέκονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες...» - Αποκαλύψεις κόλαφος από την Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το δεν χτυπάς το σινάφι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν οργανωμένη με οπτικοακουστικό υλικό! Εμπλέκονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες...» - Αποκαλύψεις κόλαφος από την Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Έλεος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/3 η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε για την ομιλία της σε συνέδριο για την γυναικεία κακοποίηση, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα δεν έβγαλε στην φόρα.

Όπως εξομολογήθηκε, τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην βγάλει στο φως της δημοσιότητας οπτικοακουστικό υλικό, καθώς οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες που εμπλέκονται, είναι εν ενεργεία και δεν ήθελε να ανοίξει κεφάλαια με συναδέλφους της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει βιώσει πολλά άσχημα περιστατικά στο χώρο της τηλεόρασης. Μάλιστα, έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό - δείτε εδώ τα όσα είχε αποκαλύψει ανοιχτά.

Οι αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη για συναδέλφους της

«Είχα πάει έτοιμη για να υποστηρίξει τα λεγόμενα μου γιατί μου αρέσει να αποδεικνύω αυτά που λέω, διότι αν δεν τα αποδεικνύεις μπορεί να παραμείνουν μέσα στο πλαίσιο μιας φήμης. Είχα πάει οργανωμένη για αυτή την ομιλία με οπτικοακουστικό υλικό. Επειδή για πολλά χρόνια κρατούσε ηλεκτρονική αποδελτίωση, θα στήριζα τα λεγόμενά μου και με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν αλλά και με αποσπάσματα εκπομπών. Απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία. Δεν έγραφαν μόνο, έλεγαν κιόλας, υποστήριζαν αυτά που έγραφαν τα περιοδικά», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση που της έγινε για την ομιλία που είχε δώσει στο συνέδριο - δείτε εδώ τα όσα είχε πει.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Αννίτα Πάνια λέγοντας: «Αυτό για το οποίο έχεις μιλήσει εσύ ήταν ο τίτλος "Φέρτε ζουρλομανδύα"; Του τύπου ότι η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια που μασάει τσίχλα, είναι αντιπαθέστατη. Πολύ σκληρά πράγματα».

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν ξεκαθάρισε: «Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro που είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και την ψυχανάλυση, μιλάει για το 2008. Τότε αυτές οι έννοιες ήταν ταμπουδιάρικες και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα σε εκπομπή που οι παρουσιαστές είναι εν ενεργεία ακόμη και ο τίτλος ήταν Φέρτε τον ζουρλομανδύα και τα σχόλια ήταν τύπου φαίνεται ότι το κορίτσι έχει πρόβλημα» ωστόσο δεν θέλησε να πει τον τίτλο της εκπομπής και τους παρουσιαστές.

«Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν φανατικά την ψυχοθεραπεία, μιλάνε για εκείνη ανοιχτά, λένε πως τους έχουν βοηθήσει στη ζωή τους. Εκείνες τις εποχές γινόταν σφαγή, έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα τα περισσότερα. Δεν έκανα καταγγελία γιατί βασιζόμασταν το δεν χτυπάς το σινάφι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.