«Είναι κακόψυχος! Μεγαλώνει και είναι κακός» - Χείμαρρος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά του Τριανταφυλλίδη

«Αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι κακόψυχος! Μεγαλώνει και είναι κακός» - Χείμαρρος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά του Τριανταφυλλίδη

Την δική του απάντηση στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας. Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου, είχε μιλήσει με αιχμηρά λόγια κατά του παρουσιαστή.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Τριανταφυλλίδης και στο παρελθόν είχε αναφερθεί στον Αρναούτογλου πετώντας τα "καρφιά" του.

Η απάντηση του Αρναούτογλου στον Τριανταφυλλίδη

«Όταν όλα αυτά που λέγονται, λέγονται από έναν άνθρωπο που είναι τόσο… Ντάξει...Μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει. Οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δε με αγγίζει καθόλου. Δηλαδή μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Δηλαδή ένας άνθρωπος αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός.

Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια δηλαδή. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν…για εμένα και η εμφάνιση τους είναι προσβλητικά. Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει και όλα αυτά είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι», του απάντησε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τι του είχε πει

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε παραχωρήσει δηλώσεις επίσης το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες και είχε πει κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλο με αφορμή σχόλια που τον ήθελαν να περνάει στην πρωινή ζώνη:

«Καθόλου! Δεν θέλω να δω τον, έχει καμία σημασία σε ποια ζώνη θα είναι; Αν είναι δερμάτινη αν είναι πέτσινη... Την ζώνη είναι πως την φοράς και με τι ρούχα. Άμα το λάθος πρόσωπο φορέσει την λάθος ζώνη... Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έβγαλε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δίκιο έχει ο άνθρωπος»