«Για ένα χρόνο κοιμόμουν με την φωτογραφία κάτω από το μαξιλάρι μου» - Συγκινεί η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Το modeling, ο Τροχός της τύχης, το The Voice και η ζωή της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για ένα χρόνο κοιμόμουν με την φωτογραφία κάτω από το μαξιλάρι μου» - Συγκινεί η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 29/3 και μίλησε αναλυτικά για τα παιδικά της χρόνια, τον πρωταθλητισμό, μία άγνωστη πτυχή της, για την επαφή της με τον χώρο της μόδας, αλλά και την παρουσίαση του Τροχού της Τύχης στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, όπως και του The Voice δίπλα στον Γιώργο Λιανό.

Η ίδια μίλησε ακόμη και για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό, εξηγώντας πως έγινε η γνωριμία τους και ποιες είναι οι σκέψεις τους για το μέλλον, εφόσον είναι ήδη πολλά χρόνια μαζί και ήδη οι ερωτήσεις του κόσμου για γάμο είναι όλο και πιο συχνές (δείτε εδώ την απόκτηση ενός παιδιού).

Άκρως αποκαλυπτική η Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο, στο εξωτερικό είναι ένα άθλημα το οποίο είναι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει και εθνικές ομάδες. Είχε κάνει και η Ελλάδα εθνική ομάδα, απλά νομίζω δεν προχώρησε. Με σταμάτησε ένας τραυματισμός στα 17 που, ξέρεις, είχες να διαλέξεις ή να συνεχίσεις, να κάνω ένα χειρουργείο που έπρεπε και να συνέχιζα ή να σταματήσω τον πρωταθλητισμό», είπε αρχικά για το αγωνιστικό αερόπμπικ και συμπλήρωσε:

«Θέλω να σου πω ότι για ένα χρόνο κοιμόμουν με την φωτογραφία την ομαδική που είχαμε, κάτω από το μαξιλάρι μου. Με είχε πιάσει λίγο... Αν και ήταν δική μου η απόφαση να σταματήσω. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί και έτσι κι αλλιώς. Υπήρχαν διπλές προπονήσεις... Συμμετείχαν σε όλο αυτό πολύ».

Όσον αφορά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας, εξήγησε: «Σπούδαζα αισθητική. Είχα τη μητέρα μιας φίλης μου, η οποία χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάω να βάψω σε μία φωτογράφιση με αποκριάτικες στολές και κάποια στιγμή αρρώστησε ένα μοντέλο την ώρα της δουλειάς, δεν μπορούσε να έρθει και μου λένε "Ρε Βάλια, δεν μπαίνεις να το κάνεις εσύ;".

Μπήκα, το κάναμε αυτό πολύ παιδικά. Μετά είχε κάνει η Υβόννη Μπόσνιακ τότε την πρώτη συλλογή με ρούχα και έψαχνε ένα κορίτσι το οποίο δεν ήταν μοντέλο, μου άρεσε και λέω "μωρέ, μήπως;" και έστειλα φωτογραφίες και με με πήρε τηλέφωνο. Αυτή ήταν πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση στην ουσία. Και μετά με τη βοήθειά της Υβόννης δικτυώθηκα και ξεκίνησα να δουλεύω».

«Με έπαιρναν τότε τηλέφωνο τότε για το GNTM επί STAR και δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ. Οπότε κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνό μου, γνωρίζοντας ότι το GNTM είναι στον αέρα, οπότε... Με παίρνουν και μου λένε "θέλουμε να κάνουμε ένα ραντεβού". Μπαίνω και θυμάμαι βλέπω ένα κάστινγκ Τροχού. Κανονικά. Δηλαδή, είδα τον Πέτρο, είδα έναν πίνακα τύπου προσομοίωση του Τροχού. Κολλήσαμε και έγινε πολύ γρήγορα. Δηλαδή όταν έφυγα από αυτό το κάστινγκ θυμάμαι ότι είπα "μάλλον θα ξεκινήσουμε"», δήλωσε έπειτα.

Και επισήμανε για την αποχώρησή της: «Νομίζω ότι κάπως είχα πάρει αυτά που είχα να πάρω, είχα δώσει αυτά που είχα να δώσω, οπότε θεώρησα ότι είναι καλό, χωρίς να έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου, ούτε κάποια πρόταση, ούτε κάποια άλλη δουλειά».

«Για το The Voice δεν είχα κάνει καμία συζήτηση, δεν ήξερα κανέναν και χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ. Ένιωσα άβολα που έγραφαν ότι "έφαγα" τη δουλειά από τη Λάουρα Νάργες. Δεν μου άρεσε η σύγκριση που υπήρξε όταν βγήκα

«Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Δεν είχαν σκεφτεί να γίνει προξενιό. Κάπως έτσι πήγαμε στην αρχή φιλικά. Ο Πέτρος είναι πολύ γλυκός και δεν χάνει ευκαιρία να μου λέει όμορφα λόγια. Στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί και είμαστε και κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητές του, οπότε κι εγώ ξέρω τι ζητάω. Δεν ξέρω τι κάνει εκείνος, αλλά εγώ ψέματα δεν λέω. Δεν έχουμε σκεφτεί να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Δεν μας έχει βγει αυτή η ανάγκη», κατέληξε.