Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA: «Τον κλώτσησα γιατί...» - Πρωτοφανές περιστατικό με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA: «Τον κλώτσησα γιατί...» - Πρωτοφανές περιστατικό με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε αποκαλύψεις. Ο παρουσιαστής του MEGA, αναφέρθηκε στις δημοσιογραφικές του μάχες, αλλά και τις παρελθοντικές "μάχες" των ρεπόρτερ για την καλύτερη είδηση και πλάνο των θεμάτων.

Κατά την διάρκεια που ανέφερε όλα αυτά ο δημοσιογράφος, η Ανθή Βούλγαρη από την μεριά της δεν το πίστευε και συνέχεια γελούσε.

Το περιστατικό "κλωτσιάς" του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Είσαι εδώ και βάζεις το μικρόφωνο για να είναι στο κάδρο μόνο ο αρχηγός και έρχεται ο άλλος ο συνάδελφος και κάθεται πίσω από τον αρχηγό και βάζει από εδώ το μαγνητόφωνο ή κάνει ότι γράφει. Αυτό είναι το χειρότερο. Έχω κλωτσήσει συνάδελφο, ειλικρινά στο λέω. Έχω κλωτσήσει γιατί χάλαγε το κάδρο», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ε, πώς να του πω φύγε; Να σταματήσω τον αρχηγό να μιλάει για να του πω φύγε κουμπάρε. Εμένα με τρέμανε, στο λέω», του απάντησε έκπληκτη η Ανθή Βούλγαρη.

Τι λένε για την σχέση τους

Η κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και η δημοσιογράφος Φωτεινή Λάσπα βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 28/3 στα παρασκήνια την εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega. Οι δυο παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη (η οποία πρόσφατα έλειπε από την εκπομπή καθώς πέρασε μια περιπέτεια για την υγεία της) μίλησαν για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του χημεία, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τον τρόπο που έχουν βρει για να αποφορτίζονται.

«Το πρωινό ξύπνημα συνηθίζεται και άμα δεν πάει καλά η μέρα, έχεις πρωί πρωί νεύρα, μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι» ανέφερε ο Ιορδάνης.

«Όχι, δε συνηθίζεται με τίποτα αλλά, αν έχεις καλή παρέα η αλήθεια είναι ότι σηκώνεσαι λίγο πιο εύκολα, λίγο καλύτερα», πρόσθεσε η Ανθή. «Η τηλεθέαση τη μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς. Τα νούμερα ανεβαίνουν, κατεβαίνουν… Έτσι είναι. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, από εκεί και πέρα, οι τηλεθεατές κρίνουν» ανέφεραν για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή βρεθήκαμε και ταιριάξαμε τηλεοπτικά στον αέρα, νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο σε όλα τα πράγματα. Κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Όταν υπάρχει σεβασμός και στον επαγγελματισμό και στην άποψη του άλλου και θα μαλώσουμε και θα τα βρούμε. Οι εκπομπές δεν είναι κάτι που το οποίο βρίσκεις μια φορά και αυτό πάει μόνο του», είπαν για τις μεταξύ τους σχέσεις.

«Στην Ανθή θαυμάζω τα πάντα πάνω της! Η καλοσύνη της, η παρέα της... Με έχει βοηθήσει πολύ σε αρκετές δύσκολες στιγμές και στον αέρα με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω δύσκολες στιγμές. Όταν δεν τρώει, δεν την πλησιάζω, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα ή καμιά φορά που έχει νεύρα προτιμώ να μη μιλάω και να λέω απλά “μάλιστα”», πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Στον Ιορδάνη με εκνευρίζει αυτή η απίστευτη υπομονή του και η ηρεμία του. Ενώ ο κόσμος καίγεται… Αυτό μπορεί να μου τινάξει το μυαλό στον αέρα. Παράλληλα όμως το θαυμάζω αυτό. Παρά το γεγνός πως είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχει κάνει τόσες επιτυχίες, έχει συναναστραφεί με τόσο κόσμο, είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Ως φίλος, οικογένειά μου πια, είναι εκεί» είπε από τη δική της πλευρά η Ανθή Βούλγαρη.