Είναι επίσημο - Ο Λούκας Γιώρκας βρήκε ημερομηνία γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Η αποκάλυψη για το επόμενο βήμα της σχέσης τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Λούκας Γιώρκας καθώς μαζί με τη σύντροφό του Βασιλική Σαλαμπάση είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την 28χρονη δικηγόρο εδώ και περίπου τρία χρόνια και η επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν μαζί μια όμορφη οικογένεια. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα», ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε ότι έχουν ήδη βρει ημερομηνία γάμου.

Η αποκάλυψη του Λούκα Γιώρκα για τον γάμο του

«Έχει μπει η ημερομηνία γάμου. Ναι. Μακάρι αυτό το χαρμόσυνο γεγονός να κρατήσει. Δεν κρύβομαι αλλά δεν θα το βροντοφωνάξω κιόλας. Αυτό που βιώνω τώρα στη σχέση μου, είναι η ηρεμία, η γαλήνη και ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου και γενικά. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά η μαγεία είναι όταν υπάρχει η επικοινωνία. Επειδή έχουμε μια διαφορά ηλικία, έχω την ευχέρεια να αναγνωρίσω τους ενθουσιασμούς της ηλικίας» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσεις τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες ο γνωστός τραγουδιστής.

Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ίδιος.