Survivor - Η Νικολέτα Μαυρίδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Όταν μας κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα η παραγωγή μας...»

Η αλήθεια πίσω από το βίντεο που κυκλοφορεί από το Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Η Νικολέτα Μαυρίδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Όταν μας κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα η παραγωγή μας...»

Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και να σχολιάσει όλα έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το περιβόητο βίντεο που κυκλοφορεί από τα backastage του Survivor, με ορισμένους παίκτες να τρώνε ρύζι και κοτόπουλο, σε μπολ που τους έδωσε η παραγωγή (δείτε το βίντεο).

Το βίντεο λοιπόν, έχει προκαλέσει χαμό με αποτέλεσμα μέχρι και ο Γιώργος Λιανός να φτάσει στα όρια του και να ξεσπάσει μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει.

«Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή επειδή δεν τους γυρίσαμε νωρίς στην παραλία να μαγειρέψουν, να τους προσφέρουμε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες εξ’ ου και το ρύζι και κοτόπουλο. Είδα σε μία εκπομπή και μετέφρασαν όπως ήθελαν και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Eγώ τώρα γιατί βγαίνω και να τα πω αυτά… γιατί νιώθω θιγμένος, όχι για μένα προσωπικά... Εμένα άμα θέλετε, κράξτε με, αλλά τους συνεργάτες μου, δεν επιτρέπω να τους κράξει κανείς χωρίς στοιχεία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός και ξέσπασε, ενώ αποκάλυψε επίσης πως παίκτες έκλεψαν το σπίτι του Ατζούν.

Η αποκάλυψη της Νικολέτας Μαυρίδη για το βίντεο

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού, για το εν λόγω βίντεο ρωτήθηκε και η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Εγώ ήμουν εκεί τότε. Αυτό είναι Μάιο, εγώ έφυγε από το παιχνίδι 21 Μαϊου τότε θυμάμαι. Όντως όταν μας κρατάγανε για πρόχειρα καταλύματα και δεν μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, μας έφερναν ρύζι και κοτόπουλο. Τον Μάιο όμως, αφού το παιχνίδι είχε ένα μήνα να τελειώσει γιατί όντως είχαμε φτάσει προς το τέλος. Αυτό ήταν μετά τον αγώνα. Δεν είναι ότι μας έφερνε κάποιος λόκαλ φαγητό. Αυτά δεν έχουν επιτραπεί ποτέ, εμείς την χρονιά μας δεν έχουμε ζήσει τέτοια σκηνικά», αποκάλυψε.