Νίκος Οικονομόπουλος: Το ταξίδι στα Ιεροσόλυμα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του (Βίντεο)

Η ανάρτησή του και οι δηλώσεις μετά την επιστροφή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: Το ταξίδι στα Ιεροσόλυμα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του (Βίντεο)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για την νέα του σύντροφο και, μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίας της ίδιας μαζί με τους γονείς της στα μπουζούκια όπου τραγουδάει εκείνος (δείτε τις εδώ).

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση γι' αυτό και οι μόνες αναρτήσεις που κάνει στα social media του αφορούν είτε τη δουλειά του είτε κάποια άλλη πτυχή της ζωής του. Τις προάλλες, για παράδειγμα, ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ και τα Ιεροσόλυμα, και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαγεύοντας το κοινό του.

Το ταξίδι του Νίκου Οικονομόπουλο στα Ιεροσόλυμα μετά την αποκάλυψη για την σχέση του

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η κάμερα του ΑΝΤ1 και του Πρωινού τον πέτυχε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του και ο Γρηγόρης Μπάκας επισήμανε: «Έφυγε, πήρε στο Τελ Αβίβ, είχε ένα πρόβλημα με τα διαβατήρια, τέλος καλό, όλα καλά. Επέστρεψε χθες, πήγε για επαγγελματικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους. Πήγε και στον Πανάγιο Τάφο».

Και αφού τον "τσάκωσε", ο τραγουδιστής είπε: «Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το ταξίδι. Για να ηρεμήσεις, είσαι ο πρώτος που το κάνω, πάρε ένα διαβασμένο κομποσχοίνι από τον Πανάγιο Τάφο. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να λες μόνο την αλήθεια».

«Έχει συμβεί άπειρες φορές. Απλά δεν θέλω να μου το ξανακάνουν. Αν το ξανακάνεις, σημαίνει ότι το κάνεις επίτηδες, οπότε δεν το ανέχομαι», συμπλήρωσε έπειτα για το περιστατικό με το πανέρι που συζητήθηκε.

Και ο δημοσιογράφος, κατέληξε: «Πήγα να τον ρωτήσω στο τέλος για την κοπέλα του, αλλά το απέφυγε. Είναι καλά, αυτό μπορώ να πω μόνο».