"Λιώνει" για εκείνον - Με την ποδοσφαιρική του εμφάνιση δίπλα στη Σία Κοσιώνη ο μικρός Δήμος

Η τρυφερή ανάρτηση της περήφανης μαμάς στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σία Κοσιώνη είναι, πέρα από πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μία πολύ καλή και αφοσιωμένη μαμά, η οποία πάντα, όποτε τα φώτα και οι κάμερες της δουλειάς σβήνουν, επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα στον γιο της, Δήμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη (δείτε εδώ γιατί δεν πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του, Παύλου).

Προσπαθεί να κάνει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί μαζί του, ώστε και εκείνος να βλέπει διαφορετικά πράγματα τα οποία έχει μοιραστεί με το πιο αγαπημένο του πρόσωπο και τις προάλλες έτσι βρέθηκαν μαζί μπροστά σε μία τεράστια και γραφομηχανή, με τον ίδιο να είναι ντυμένος με την εμφάνιση του ποδοσφαίρου και της ομάδας όπου παίζει. Η περήφανη μαμά, λοιπόν, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και απαθανάτισε τη στιγμή και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "τρελαίνονται".

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο

«Αγαπητό χθες...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σία Κοσιώνη γιος

Η περιουσία που θα κληρονομήσει ο μικρός

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν καταφέρει με την πορεία τους και όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα καλό μέλλον για τα παιδιά τους και μια άνετη ζωή για τους ίδιους.

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος, όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων, λόγω των θέσεων τους έχουν «χτίσει» την περιουσία τους. Συγκεκριμένα...δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr