Σάκης Ρουβάς: «Είναι δυνατόν να...» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον γάμο του Μουζουράκη

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Alpha!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: «Είναι δυνατόν να...» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον γάμο του Μουζουράκη

Το πρωί της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον γάμο τους αγαπημένου του φίλου Πάνου Μουζουράκη.

Μετά τις δηλώσεις το Σάκη Ρουβά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την ημέρα που θα γίνει ο γάμος της καλύτερης της φίλης με τον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και την αγάπη που έχει ο ένας τραγουδιστής στον άλλον.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Πάνο Μουζουράκη

«Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του Πάνου; Και βέβαια χαίρομαι για τον φίλο μου», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Ευγενέστατος ο άνθρωπος. Τον αγαπάει πολύ τον Πάνο ο Σάκης. Με παίρνει τηλέφωνο η Μαριλού, όταν ήταν στο σπίτι με τον Πάνο και κάναμε facetime. Του έχει τρελή αδυναμία. Δεν ξέρω ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο, αλλά θα είναι σαββατοκύριακό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Το κτήμα που θα γίνει ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζαρή

Μια μεγάλη αλλαγή έχει γίνει γνωστή για τη ζωή του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά φαίνεται, πως στη συνέχεια βρήκε τον έρωτα της ζωής του και συγκεκριμένα τη γυναίκα, που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο λόγος για τη Μαριλού Κοζαρή με την οποία ο τραγουδιστής θα παντρευτεί και αναμένεται να κάνει το πρώτο του παιδί. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί στην Αίγινα στο νησί, που αποτελεί ησυχαστήριο για το Μουζουράκη.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 28/3 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα από το κτήμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο γάμος, το οποίο είναι εντυπωσιακό και μάλιστα έχει ολόκληρη ιστορία από πίσω του (δείτε εδώ ποια θα είναι η κουμπάρα τους).

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι καλοί, σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη αυτό, του Αλέξανδρου Ζαΐμη. Άλλαξε πολλές φορές χέρια...το 21' νομίζω πλειστηριάστηκε. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό, η πισίνα είναι σα λίμνη, από εμένα είναι ναι», είπε ο Τάσος Τεργιάκης για το κτήμα.