Άλλα έλεγε ο ένας άλλα κατάλαβε ο άλλος - Ασύλληπτο περιστατικό με Σεργουλόπουλο και Μελιτά

Στον αέρα της ΕΡΤ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άλλα έλεγε ο ένας άλλα κατάλαβε ο άλλος - Ασύλληπτο περιστατικό με Σεργουλόπουλο και Μελιτά

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» την ώρα που έλεγαν την στήλη, "Μία σου και μία μου" αναφέρθηκαν σε ένα αρκετά φλέγον ζήτημα. Τις φωτογραφίες του ή της πρώην μετά τον χωρισμό τι μπορείς να τις κάνεις;

Εκείνη την στιγμή, όμως που το ανέλυαν στον αέρα του καναλιού της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήθελε να δώσει την απάντηση του, που της είπε κάπως περίεργα και η Τζένη Μελιτά μπερδεύτηκε παρερμηνεύοντας τα όσα άκουσε. Μετά από όλα υατά, ξέσπασαν και οι δύο παρουσιαστές σε γέλια.

Διαβάστε επίσης: «Είναι παντρεμένος, έχει και δυο παιδάκια! Εγώ με αυτόν παλιά...» - Άφωνη η Μελιτά με την αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου

Το ξεκαρδιστικό σχόλιο του Σεργουλόπουλου στην Μελιτά

«Κοίταξε να δεις… δεν σβήνω την ιστορία μου. Λογικά θα το ‘χω ξεπεράσει ή θα τις βάλω κάπου στα κρυφά και όταν τον ξεπεράσω το ξαναβγάζω στα φανερά», ξεκίνησε να λέει ο Σεργουλόπουλος.

«Οι έρευνες λένε ότι στην αρχή, όταν το σοκ είναι μεγάλο, τις βάζεις σε έναν φάκελο να μην τις πολυβλέπεις ή στα αρχειοθετημένα. Μετά, όταν προχωράει ο καιρός, κάνεις το εξής τεστ: κοιτάς τη φωτογραφία και λες… τώρα εμένα μου ‘ρχεται να βάλω το μαύρο δάκρυ και να πέσω στο πάτωμα ή μια γλυκιά νοσταλγία για το ποια ήμουν;», απάντησε η Τζένη Μελιτά.

«Αν θέλω να ρίξω κανένα… και να φτύσω… δεν θα το ρίξω τώρα αλλά αν είμαι σε αυτή τη φάση;», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μη! Τι να ρίξεις; Δεν κατάλαβα τι θες να ρίξεις…», τόνισε η παρουσιάστρια.

  • Φ.Σ: Να ρίξω κανένα βρισίδι, αυτό εννοώ.
  • Τ.Μ: Α βρισίδι! Γιατί εγώ κατάλαβα κάτι άλλο…
  • Φ.Σ: Όχι! Μα πού πάει το μυαλό σου; Έχουμε χωρίσει, παιδί μου… βρε Τζένη.
  • Τ.Μ: Μα δεν κατάλαβα…
  • Φ.Σ: Ήθελα να πω ένα βρισίδι, ένα καντήλι.