«Δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκατ@ σου φίλε» - Έξαλλος ο Τσαλίκης στον αέρα του Night Out

Το άγνωστο περιστατικό με τον γιο του στο γήπεδο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκατ@ σου φίλε» - Έξαλλος ο Τσαλίκης στον αέρα του Night Out

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτης 30/1 ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, πέρα από την καριέρα του και την οικογένειά του, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως διάσημος, καθώς τα σχόλια που δέχεται είναι πολλά και η κριτική είναι ακόμη μεγαλύτερη. Βέβαια, παρατηρούμε πως ο ίδιος προσπαθεί να παραμένει πάντα ψύχραιμος και συνήθως είναι με το χαμόγελο στα χείλη και την ενέργεια στα ύψη, δείχνοντας πως όλα τα αφήνει πίσω του (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της συζύγου του).

Δεν συμβαίνει πάντοτε όμως αυτό. Και το απέδειξε με ένα παράδειγμα που παρουσίασε, για ένα μήνυμα που δέχθηκε υβριστικό, κάτι που τον έκανε έξαλλο και γι' αυτό δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κατέληξε να μιλάει από το τηλέφωνο με τον άνθρωπο που το έστειλε.

Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τσαλίκη

«Εγώ προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα η οποία βασίζεται στο ότι την ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Όταν είμαι σε αυτή τη συχνότητα γίνονται πράγματα στη ζωή μου και νιώθω και ανανεωμένος και νιώθω και καλά. Και βέβαια, έρχεται και μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο και η Δώρα και μου χτυπάει και ένα μποτοξάκι αν εννοείς αυτό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν με νοιάζει (να τα μοιραστώ αυτά).Και κάποια στιγμή, επειδή έπεσαν και κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο. Πες την άποψη σου, είμαι πάρα πολύ θετικός στην αρνητική κριτική, με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή, στην καριέρα μου, πάρα πολλές φορές. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να είσαι βοηθητικός λέγοντας τον άλλον μο@@@πανο και αρ@@ίδι. Δεν καταλαβαίνω πως τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις και πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκατ@ σου φίλε. Δεν θα το φάω. Κράτα το για την πάρτη σου.

Για το οτιδήποτε. Πήγα προχθές με τον γιο μου τον μεγάλο, τον Βασίλη και τον Χάρη πήγαμε να δούμε ένα ματς του Ολυμπιακού. Οκ, ρε φίλε, όλοι είμαστε μια ομάδα. Αυτό το οπαδικό, ας πούμε, έστειλε στον άλλο κόσμο ένα παιδί από την Θεσσαλονίκη που το μαχαίρωσαν, το θυμόμαστε όλοι. Λοιπόν, και έχεις την άποψη σου, εκείνη την στιγμή μπορεί να σου την έσπασα. Έγραψε κάποιος ένα χυδαίο σχόλιο, πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνο του, τον πήρα τηλέφωνο, με ξανάβρισε, μου το έκλεισε και μετά τον ξαναπήρα, μου μιλούσε για πέντε λεπτά μασουλώντας και το έκανα ποστ στο Instagram, με πείραξε».

«Μετά από μισή ώρα άρχισε να μου λέει συγνώμη και "να βρεθούμε αύριο", "εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος" και "δραστηριοποιούμαι και σε φιλανθρωπίες" και αυτά. Έκανα το ποστ αυτό για να τους πω "Ρε μιλήστε! Μιλήστε! Ορθώστε το ανάστημα σας, μην φοβάστε"», κατέληξε.