«Παιδιά είστε σοβαροί τώρα;» - Ενοχλημένη η Τριανταφυλλίδου με ερώτηση για τον σύντροφό της

Η απάντηση στον δημοσιογράφο που της την έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παιδιά είστε σοβαροί τώρα;» - Ενοχλημένη η Τριανταφυλλίδου με ερώτηση για τον σύντροφό της

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο "Ζωή" στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη (δείτε το trailer και την υπόθεση της σειράς), βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς συμμετέχει στο βασικό κασ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν που την συνάντησαν ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της, ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα για τα... προσωπικά της, ενοχλήθηκε και το έδειξε έντονα στην κάμερα

Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, που ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Βέβαια, και από πλευράς του ο ηθοποιός είναι σε σχέση με πρωταγωνίστρια της σειράς Παράδεισος των κυριών.

Η ενόχληση της Τριανταφυλλίδου σε ερώτηση για τον σύντροφό της

«Παιδιά είστε σοβαροί τώρα; Δηλαδή ειλικρινά, ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα γιατί αυτό να σου πω την αλήθεια, χωρίς να το πάρεις προσωπικά, είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Να παίρνουμε την αφορμή από κάτι ωραίο, από μια πρεμιέρα που γίνεται σήμερα για να αποσπάσουμε κάτι για κάτι διαφορετικό», ήταν η αντίδραση της σε σχετική ερώτηση.

Αυτός είναι ο σύντροφός της, πολύ γνωστός ηθοποιός

Ο λόγος για τον Κίμωνα Κουρή τον εισαγγελέα της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και η ίδια! Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν στην διαδήλωση διαμαρτυρίας των ηθοποιών.

Είναι Έλληνας ηθοποιός και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Έχει μία σημαντική πορεία στο θέατρο και ανάμεσα στις παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει είναι οι: «O Προεστώς του χωριού» (σκην. Γ. Κιουρτσίδης), «Βασιλιάς Ληρ» (σκην. Σ. Λιβαθινός), «Ιουλιανός ο παραβάτης» (σκην. Ν. Τσακίρογλου), «Pessoas» (χορ. Κ. Γεράρδος), «Ορέστης» (σκην. Σ. Ούνκoβσκι), «Όνειρο του Δωδεκάμερου» (σκην. Τ. Ράτζος), «Το κορμί» (σκην. Ευ. Δημητροπούλου), «Ελεύθεροι πολιορκημένοι» (σκην. Κ. Ρήγος)
Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι: «Τέλος χρόνου» (σκην. Θ. Τότσικας), «Αποχαιρετώντας» (σκην. Ρ. Δραγασάκη), «Το παπαδάκι» (σκην. Θ. Κόκκορης)

Ο Κίμων Κουρής έχει κάνει και διεθνή καριέρα αφού έχει πάρει ρόλους και σε ξένες παραγωγές όπως το "Stoler by their father", με πρωταγωνίστρια την Sarah Drew, την οποία έχουμε δει στην πολυαγαπημένη σειρά "Grey's Anatomy". Την περσινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαύσαμε στη σειρά «Έξαψη», ενώ φέτος συμμετέχει στους «Παγιδευμένους»