«Εγώ και την τελείωσα και...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ

Με αφορμή την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ και την τελείωσα και...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ

Καλεσμένος στην εκπομπή Night out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31/3 ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο σε μια σοβαρή περιπέτεια της συζύγου του αλλά και στον όλο ντόρο που είχε δημιουργηθεί πριν μήνες με τον ΣΚΑΙ.

«Η ιστορία με τον ΣΚΑΪ είναι στις δικαστικές αίθουσες, μέχρι εκεί. Έχω προχωρήσει. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα, το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Θα δικαιωθώ και τελειώσαμε. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί τους, αν νιώσω πρώτα ηθικά καλά και μου ζητήσουν μία συγγνώμη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τραγουδιστή.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη στις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τον ΣΚΑΙ

Το εν λόγω λοιπόν απόσπασμα της συνέντευξης έπαιξε σήμερα 31/3 το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την ίδια αλλά και την ομάδα της να σχολιάζουν τις δηλώσεις αυτές και να τοποθετούνται.

«Το κανάλι μπορεί να έχει μια δικαστική διαμάχη με κάποιον και να έρθει κάποιος άλλος διευθυντής που θα σε θέλει και να σου κάνει μια πρόταση. Το κανάλι δεν είναι οι άνθρωποι, έτσι δεν είναι;», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, με τον Θανάση Πάτρα να σημειώνει: «Καλά κάνει και δεν είναι απόλυτος».

«Κοίτα, δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Εάν ξεκινήσεις μία διαμάχη, υπάρχουν οι άνθρωποι που το πάνε στο τέλος και υπάρχουν και εκείνοι που συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο, με μία ηθική συγγνώμη ή με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό. Έχει να κάνει καθαρά με το πώς θέλεις να εξελιχθεί αυτή η διαμάχη», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εσύ που ήσουν σε διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, δεν ξαναμίλησες ποτέ μαζί τους;», τη ρώτησε ο Κώστας Τσουρός.

«Εγώ και την τελείωσα και ξαναμίλησα. Δεν μπαίνεις στη μαύρη λίστα, γιατί και τα κανάλια αλλάζουν από πίσω. Τη μία μέρα είναι αυτός που τσακώθηκες, την άλλη φεύγει και έρχεται ένας άλλος με τον οποίο δεν είσαι τσακωμένος», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.