Πρωινό Μας: «Αφού έφτασα σήμερα καλά είμαι» - Τι συνέβη στην Φαίη Σκορδά πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής

Ο λόγος που καθυστέρησε να φτάσει στο πλατό του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό Μας: «Αφού έφτασα σήμερα καλά είμαι» - Τι συνέβη στην Φαίη Σκορδά πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής

Με μια μικρή καθυστέρηση έφτασε το πρωί της Παρασκευής 31/3 στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά, η οποία έσπευσε ωστόσο να εξηγήσει τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συνεργάτες της τι συνέβη.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν μπήκε στο πλατό αρκετά αγχωμένη και λαχανιασμένη και αμέσως μετά έκατσε στο τραπέζι, όπου βρίσκονταν ήδη εκεί τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Γιατί καθυστέρησε σήμερα η Φαίη Σκορδά να φτάσει στον ΣΚΑΙ

«Καλημέρα καλημέρα, αφού έφτασα σήμερα καλά είμαι. Γελάτε εεεε! Παιδιά νομίζω ετοιμάστηκα μέσα σε 6 λεπτά. Τα ρούχα τα είχα ήδη βρει.... Βάρης - Κορωπιού στα νότια προάστια πρέπει να ήμουνα στο ίδιο σημείο 45 λεπτά, δεν είδα να έγινε κάτι ευτυχώς από τη μία, από την άλλη δεν κατάλαβα γιατί τόση καθυστέρηση για εμένα και για όλο τον κόσμο που πήγαινε στις δουλειές του. Όποιος μπορεί να μας φιλοξενήσει στα Βόρεια Προάστια, παρακαλώ να μας στείλει ένα μηνυματάκι.... » είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε επίσης: «Σταμάτα τώρα, σταμάτα!» - Σε αμήχανη θέση και με το βλέμμα κάτω η Σκορδά με την ατάκα του Σκαρμούτσου

Αμέσως μετά, όμως, αποκάλυψε τα ευχάριστα...

Όπως λοιπόν, ενημέρωσε η παρουσιάστρια, έγινε για πρώτη φορά θεία. Ο αδερφός της απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και είναι πολύ χαρούμενη.

Μάλιστα, ο αδερφός της λίγο πριν γίνει μπαμπάς παντρεύτηκε αλλά δεν το έμαθε κανείς. Για το λόγο αυτό κιόλας δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω, αφού ο αδερφός της δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και γενικά δεν θέλει να έχει σχέση με το χώρο.

«Παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω... δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα», ανέφερε αρχικά σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Και στη συνέχεια μετά από ευχές που δέχτηκε, είπε: «Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω παραπάνω… Είμαι θεία και έχω τρέλα με τα μωρά. Μου ξαναήρθε αυτό με τα μωρά, άλλο πράγμα. Είναι αγοράκι» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Να σημειωθεί πως στην συνέντευξη της στο περιοδικό Glow, αποκάλυψε: «Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…»

O αδερφός της είναι γεννημένος το 1978 και είναι ακτινολόγος. Με λίγα λόγια, ο Νότης Σκορδάς, ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του και το έχουν κάνει... οικογενειακή υπόθεση - δείτε φωτογραφία του.