«Ντροπή για την ελληνική τηλεόραση! Χυδαιότητα, γελοιότητα!» - Έξαλλος ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον Μαρτίκα και το Survivor All Star

«Δεν ντρέπονται λίγο;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ντροπή για την ελληνική τηλεόραση! Χυδαιότητα, γελοιότητα!» - Έξαλλος ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον Μαρτίκα και το Survivor All Star

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, εξαιτίας του χθεσινού 30/3 επεισοδίου του Survivor All Star, με τον Δημήτρη Μακαλιά να ξεσπάει κατά του Σπύρου Μαρτίκα, λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του απέναντι σε συμπαίκτες του.

Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, τσακώθηκε έντονα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, λόγω της ατάκας που πέταξε για το μπόι της αθλήτριας.

«Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτη 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό που είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα - δείτε εδώ τον καβγά.

Το ξέσπασμα του Μακαλιά κατά του Μαρτίκα

Με το που παρακολούθησε ο Δημήτρης Μακαλιά το τι έγινε και τα όσα ειπώθηκαν, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, έχοντας γίνει έξαλλος.

«Έτοιμος για παράθυρα πολιτικά είναι ο Μαρτίκας. Έτοιμος να βγει στα πάνελ τα πολιτικό», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά την αποσπάσματος από το χθεσινό 30/3 επεισόδιο.

«Να σου είμαι ειλικρινής; Αν ήταν νέος πολιτικός σε ένα τέτοιο παράθυρο, θα είχε καταστραφεί η καριέρα του. Το ότι λέει σε ένα κορίτσι εν έτει 2023 ότι εκθέτεις τον Σάκη γιατί είσαι η κυρία του κυρίου, είναι ακύρωση, είναι Χ. Εγώ θα τον έβγαζα από το παιχνίδι. Εμένα με έφτασε στα όρια Με έφτασε στα όριά μου. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόραση να παίζει αυτό. Χυδαιότητα, γελοιότητα να μιλάς έτσι και να το αφήνουν να μιλάει έτσι. Δεν ντρέπονται λίγο η παραγωγή εννοώ;», ξέσπασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.