Δολοφονία Μακρή: Λίγο μετά την απόφαση του Εφετείου - ''Σπαραγμός'' με την ανάρτηση της Βικτώρια Καρύδα

Η απώλεια που της έχει στοιχίσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βικτώρια Καρύδα εδώ και χρόνια μπαινοβγαίνει στις δικαστικές αίθουσες με σκοπό να κερδίσει μια δικαίωση για τη εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή έξω από σπίτι, που κατοικούσε η οικογένειά του, στη Βούλα.

Το μοντέλο παράλληλα με τη μάχη της μεγαλώνει τα παιδιά, που είχε φέρει στον κόσμο με τον επιχειρηματία, που δεν είναι πια στη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρά το πένθος της.

Την Πέμπτη 30/3 μάλιστα ολοκληρώθηκε η δίκη και από το Εφετείο αποφασίστηκε ισόβια για τον εκτελεστή, που αφαίρεσε τη ζωή του συζύγου του μοντέλου. Η Βικτώρια Καρύδα λοιπόν, όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Live news τονίζει, πως καμία απόφαση δε θα φέρει πίσω τον άντρα της.

Η ίδια μάλιστα την Παρασκευή 31/3 έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το γάμο της με τον εκλιπόντα (δείτε εδώ τη στιγμή που λύγισε μπροστά στις κάμερες).

Η ανάρτηση της Βικτώρια Καρύδα μαζί από το γάμο της με το Γιάννη Μακρή

Ανατριχίλα με την εξομολόγηση της Καρύδα για τον Μακρή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη παραχώρησε η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, που συνέβη τον Νοέμβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Είμαι απολύτως σίγουρη και το λέω κατηγορηματικά, ότι πίσω από τη δολοφονία του άντρα μου βρίσκονται αυτοί οι δυο Βούλγαροι. Έχω δει τον δολοφόνο του άντρα μου τόσες φορές στο δικαστήριο και κάθε φορά ανατριχιάζω. Ακόμα και ένα μικρό παιδί αν δει το βίντεο, μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη, είναι το ίδιο πρόσωπο που φαίνεται στο βίντεο. Υποφέρω, έχω κουραστεί και φυσικά φοβάμαι ακόμα γιατί οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε τους δυο Βούλγαρους να σκοτώσουν τον Γιάννη.

Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δήθεν δεν ήταν αυτοί. Αυτό πραγματικά με έχει διαλύσει. Δηλαδή προσπαθώ να μιλάω συνέχεια για το αυτονόητο, λες και ο κόσμος δεν έχει μάτια και δεν βλέπει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Λένε ότι δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για βόλτα και για δουλειές και ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπόκοσμο. Και ο φίλος του που τον αναγνώρισε, γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο; Τι έχουν να απαντήσουν; Τέρμα οι δικαιολογίες» είπε χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.