Ήταν κάτω από την κουβέρτα και έπαιζαν με... - "Έλιωσε" το instagram με την Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη της

«Ολίβια να μια γάτα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @mairiboo)
(instagram / @mairiboo)

Μπορεί ο καιρός σήμερα (1/4) να είναι ηλιόλουστος, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη και η αγαπημένη της κόρη, αποφάσισαν να μείνουν σπίτι και να κρατήσουν η μια παρέα στην άλλη. Η γνωστή επιχειρηματία, μετά την ανακοίνωση του ονόματος της κόρης της, Ολίβιας (δείτε εδώ την ανάρτηση και τον Ιάν Στρατή με την κιθάρα να της τραγουδούν) δεν χορταίνει να έχει την έχει παντού μαζί της.

Αυτή την φορά, μητέρα και κόρη, πήραν την πιο ζεστή τους κουβέρτα και ξεκίνησαν τα παιχνίδια. Βέβαια, δεν έλειπε από την παρέα τους και η αγαπημένη τους γατούλα. Θέμα του σημερινού παιχνιδιού για την μικρή Ολίβια και την μαμά της, Μαίρη ήταν τα ζωάκια και η φύση.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το όνομα την κόρης της Μαίρης Συναντάκη

Δεν είναι πολλοί οι μήνες που το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή έχει γεμίσει με φωνές, χαρούμενα γέλια και πάρα πολύ αγάπη, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η γνωστή επιχερηματίας με τον τραγουδιστής σχεδόν σε καθημερινή βάση αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους, είτε έχει να κάνει με τους ίδιους, είτε με το μωράκι τους.

Έτσι μέσα αό τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μαίρη Συνατσάκη, με ένα πολύ ρομαντικό και γλυκό στιγμιότυπο έκανε γνωστό το όνομα της κόρης της, με τον Ίαν Στρατή. Βέβαια, η επιλογή του ονόματος "Ολίβια" είναι κάτι που ξένισε σε μερικούς. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή "Mappes Show" ο ΔημήτρηςΟυγγαρέζος αναφέρθηκε σε αυτή την επιλογή του ζευγαριού, αρνούμενος στο ότι είναι η σωστή επιλογή ονόματος, διότι το όνομα αυτό δεν είναι χριστιανικό.

Οι νεαροί γονείς θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα από τα ονόματα των παπούδων της οικογέιας, όπως την μαμά της Μαίρης Συνατσάκη, ειρήνη. Εκείνη την ώρα η αδερφή της επιχειρηματία, Αλίκη Συνατσάκη άκουγε την εκπομπή και επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντάς του χιουμοριστικά πως είχαν βρει και χειρότερο όνομα από αυτό.