Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Εριέττα Κούρκουλου: «Τα καταφέραμε!» - Συγκινεί με την ανάρτηση για τον σύζυγο της, Βύρωνα

«Δεν το λες και εύκολο»

Εριέττα Κούρκουλου: «Τα καταφέραμε!» - Συγκινεί με την ανάρτηση για τον σύζυγο της, Βύρωνα
(instagram/ @eriettakourkouloulatsi)
News 01.04.2023 17:59
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Μετά την συγκινητική και ρομαντική ανάρτηση της για την γέννηση του γιού της (δείτε την εδώ) η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την οικογένεια της, αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Βύρωνα.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray ήθελε έστω και με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της για την στήριξη τους, αλλά αποκαλύψε και τον τρόπο που τα παιδιά μπορούν να είναι ευτυχισμένα.

Διαβάστε επίσης: Άφησαν για λίγο το γιο τους - Σπάνια βραδινή έξοδος της Εριέτας Κούρκουλου στο πλευρό του συζύγου της

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον σύζυγο της Βύρωνα

«Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε!
Όχι μόνο να δημιουργήσουμε μαζί έναν νέο άνθρωπο, αλλά και να επιζήσουμε και οι τρεις έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν το λες και εύκολο.

Η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από τότε που έγινα μαμά, είναι ότι οι γονείς δεν είναι παντογνώστες… δεν έχουν πάντα δίκιο… δεν έχουν και δεν οφείλουν να έχουν τις απαντήσεις σε όλα.
Είναι απλά δυο άνθρωποι. Οι ίδιοι που ήταν και πριν. Με τις ίδιες ανασφάλειες, τα ίδια προτερήματα, τα ίδια ελαττώματα και τους ίδιους φόβους.

Η μόνη διαφορά, είναι αυτή η πρωτόγνωρη αγάπη που αισθάνονται για το μικρό τους ανθρωπάκι. Είναι τέτοια η αγάπη αυτή που θα θυσίαζαν και την ζωή τους για να είναι αυτό καλά.
Αναλωνόμαστε πολύ δυστυχώς στην προσπάθεια της δημιουργίας των τέλειων συνθηκών για να είναι το παιδί μας καλά!

Στην πραγματικότητα όμως, αυτό το καλά δεν είναι αποτέλεσμα της τέλειας αποστείρωσης, ή του τέλειου προγράμματος ύπνου και ξύπνιου ενός παιδιού!

Τα παιδιά μας είναι πολύ πιο ανθεκτικά απ’ότι νομίζουμε, προσαρμόζονται με μεγάλη ευκολία στο πρόγραμμα της οικογένειάς τους και όσο και να μην το πιστεύουμε, κάποια στιγμή θα μάθουν να κοιμούνται (ελπίζω)!
Τα παιδιά δεν αισθάνονται καλά στην τελειότητα γιατί όπως εμείς, δεν είναι τέλεια…

Είναι πολύ πιθανότερο να αισθανθούν ευτυχισμένα σε συνθήκες που λανθασμένα θεωρούμε εμείς ακατάλληλες - στο χώμα, στην φύση, στο παιχνίδι με αντικείμενα που δεν είναι παιχνίδια, στους χώρους όπου μπορούν να τρέξουν να φωνάξουν, να λερωθούν και να κλάψουν χωρίς να χρειαστεί να τους πούμε να σταματήσουν επειδή ενοχλούν!

Τα παιδιά χρειάζονται γονείς που είναι διατεθειμένοι να τσαλακωθούν, να αφήσουν πίσω τους τύπους και να ζήσουν την στιγμή, όπως κάνουν εκείνα! Έχουν ανάγκη από γονείς που είναι παρόντες, αποδέχονται και αγκαλιάζουν τις ατέλειές τους και κάνουν ξεκάθαρο ότι θα τα αγαπούν ότι και αν γίνει!
Αυτό τουλάχιστον θέλω να ελπίζω ότι το έχουμε καταφέρει…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με φουσκωμένη κοιλιά και αγκαλιά με τον σύζυγό της - Η τρυφερή φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου

Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι - Η τρυφερή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύζυγο και τον γιο τους

Share