Πεθερά και νύφη εν δράσει - Η σχέση της Ελένης Χατζίδου με την μητέρα του Ετεοκλή, Όλγα

Η φωτογραφία τους τα λέει όλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @eleni.hatzidou)
(instagram / @eleni.hatzidou)

Μπορεί οι σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης να είναι αρκετά δύσκολες σε πολλές περιπτώσεις και για πολλούς λόγους, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μέσα σε αυτές είναι και η Ελένη Χατζίδου με την μητέρα του Ετεοκλή Παύλου.

Η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή, τα πηγαίνει άψογα με την μητέρα του αγαπημένου της και ποτέ δεν διστάζει να δείξει έστω και με μια φωτογραφία τους στα social media, την εκτίμηση και την αγάπη, που έχει προς το πρόσωπο της.

Διαβάστε επίσης: «Γιατί μαμά δεν...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της Μελίτα

Αυτή την φορά, η Ελένη Χατζίδου, σε μια πρωινή έξοδο με την οικογένεια της και την μητέρα του Ετεοκλή για καφέ, ήθελε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την πεθερά της Όλγα

«Δεν έχω κούκλα πεθερά;», έγραψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Χατζίδου με την πεθερά της

Η σκηνή ζηλοτυπίας του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

«Έχω κάνει βίντεο κλιπ με ένα παλικάρι… δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν. Πρώτη φορά φίλησα στα χείλη κάποιον. Ήμουν ελεύθερη, βέβαια. Δεν θα το ‘κανα να ξέρετε, εάν ήμουν σε σχέση, αλλά είχα τρελαθεί τότε. Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τι έκανες; Ποιον φίλησες; Ποια Λαμία; Χαιρετίσματα στη Λαμία, τι μας έκανε σήμερα; Εγώ είμαι απ’ τη Θήβα». συνέχισε χαριτολογώντας ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη να του απαντάει: «Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη αλλά το φιλί αν ήθελα δεν το έκανα. Αλλά λέω: γιατί; Ταιριάζει στο βίντεο κλιπ, το έντυνε πολύ ωραία αυτή η εικόνα».

«Ωραία, να το πάμε τηλεοπτικά. Και γιατί δεν προχώρησε αυτό; Γιατί δεν ευδοκίμησε;» τη ρώτησε ο Ετεοκλής Παύλου με τη γυναίκα του να απαντάει: «Όχι, καλέ. Ο Χριστός κι η Παναγία» του απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγο να της θυμίζει: «Να το διευκρινίζουμε, γιατί ακούει και η μανούλα μου, η πεθερά σου».