Ευτυχισμένη μέσα στα λουλούδια - Οι νέες φωτογραφίες της Κλέλιας Πανταζή κατά την διάρκεια της τρίτης της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @klelia_pantazi)
(instagram / @klelia_pantazi)

Μετά την ανακοίνωση για την τρίτη εγκυμοσύνη της (δείτε την εδώ) η Κλέλια Πανταζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο της παιδάκι. Με τον Λευτέρη Τσάκαλο έχουν αποκτήσει ήδη δύο αγοράκια και όλοι περιμένουν το φύλο του τρίτου παιδιού τους.

Η Κλέλια Πανταζή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, από μια εκδροή της στην φύση, η οποία περιτριγυρίζονταν από δέντρα γεμάτα με ροζ άνθη.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή από την τρίτη της εγκυμοσύνη

«Καλό μήνα να έχουμε!! Την αγάπη μου από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας!!» έγραψε η Κλέλια Πανταζή.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή για τις εγκυμοσύνες και τον άντρα της

«Είχα μόλις κάνει το βραδινό μου μπάνιο, κοιτούσα τον καθρέπτη και έλεγα “δεν είσαι όπως ήσουν”, αλλά δεν εννοούσα τα κιλά, αλλά τα σημάδια από τις εγκυμοσύνες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έχει αναρτήσει στο Instagram και μία ιδιαίτερη φωτογραφία σχετικά με το σώμα της μετά τις γέννες, και έπειτα αποκάλυψε ότι ο άνδρας της λίγη ώρα μετά της είπε ότι είναι πολύ όμορφη και σέξι και η αθλήτρια συμπλήρωσε :«Ένιωσα ωραία».

Σχετικά με τους γιους της επισήμανε: «Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου» και έπειτα μιλώντας για τον άντρα της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν τον γνώρισα είπα “αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου”». Μοιράστηκε και μία ξεκαρδιστική στιγμή τους όπου εκείνος όταν πήγε να της κάνει πρόταση γάμου είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι στο ξενοδοχείο.

Για τον πρωταθλητισμό και την αδερφή της ανέφερε: «Με την αδελφή μου αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Όταν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της έδωσα τα φυλαχτά που είχα στο Σίδνεϊ» τόνισε, προσθέτοντας ότι της έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε «είσαι καλύτερη αθλήτρια από μένα» και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει 22 χρόνια από το ολυμπιακό μετάλλιο. Όσο δύσκολα και να ήταν, το ξαναέκανα 100%».