Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου - Διήρκησε μόνο 13 λεπτά

Ποια είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου - Διήρκησε μόνο 13 λεπτά

Πριν από λίγες μόνο ώρες μια δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια καθώς βρισκόταν στο ένατο μήνα και περίμενε να γεννήσει από μέρα σε μέρα, βρισκόταν στο σπίτι της, προσπαθώντας να μην ταράζεται και αγχώνεται περισσότερο.

Βέβαια, η μοίρα της έπαιξε περίεργο παιχνίδι, αφού έσπασαν τα νερά και δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο, προκειμένου να φέρει το μωρό, στον κόσμο με την βοήθεια του γιατρού. Τέλος καλό, όλα καλά γι ατην δημοσιογράφο του CNN, αφού έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της.

Μετά τον 13 λεπτά μόνο τοκετό της, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που φαινόταν ο τρόπος που ήρθε στον κόσμο η κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Μακόλεϊ Κάλκιν

Η φωτογραφία της δημοσιογράφου από το CNN που γέννησε στο πάτωμα

Ο λόγος για την... Kasie Hunt!

«Ο σύζυγός μου και εγώ σας συστήνουμε την κόρη μας, Grey Hunt Rivera αν και στην πραγματικότητα εκείνη ήρθε και συστήθηκε σε εμάς αναπάντεχα. Η Grey γεννήθηκε από τον μπαμπά της στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε 13 λεπτά τοκετού, πριν καλά καλά προλάβω να καλέσω το 166 και 24 ώρες πριν μπω για προγραμματισμένη καισαρική τομή», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών της.

Λίγα λόγια για την Kasie Hunt

  • Η Kasie Sue Hunt είναι Αμερικανίδα πολιτική ανταποκρίτρια του CNN
  • Από το 2013 έως το 2021, ήταν ανταποκρίτρια του NBC News στο Capitol Hill, καλύπτοντας το Κογκρέσο σε όλες τις πλατφόρμες NBC News και MSNBC και ήταν οικοδέσποινα του MSNBC Way Too Early με την Kasie Hunt και την Kasie DC
  • Γεννήθηκε στις 24 Μαϊου του 1985
  • Τον Οκτώβριο του 2017, η Hunt ξεκίνησε τη δική της εκπομπή στο MSNBC, Kasie DC , η οποία προβλήθηκε σε δύο ξεχωριστά τμήματα τις Κυριακές στις 7 μ.μ. και 8 μ.μ. ET.
  • Στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, η Kasie Hunt ξεκίνησε την επανεκκίνηση της εκπομπής του MSNBC Way Too Early με το νέο όνομα Way Too Early με την Kasie Hunt . Αυτό το πρόγραμμα μεταδόθηκε τα πρωινά της καθημερινής από τις 5 το πρωί έως τις 6 το πρωί ET. Στις 16 Ιουλίου 2021, η Hunt ανακοίνωσε ότι ήταν η τελευταία της μέρα με το δίκτυο. .
  • Η Kasie Hunt παντρεύτηκε τον παραγωγό του NBC News Matt Rivera στις 6 Μαΐου 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2019, γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα αγόρι.
TAGS