Survivor All Star: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι...» - Η αποκάλυψη του Κοκκινάκη μετά τις κατηγορίες

«Πλήρωσα εγώ γιατί μου είπε ότι δεν έχει εκεί μετρητά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι...» - Η αποκάλυψη του Κοκκινάκη μετά τις κατηγορίες

Εδώ και μερικές ημέρες ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών, κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως στο Survivor All Star έχει κινητό και επικοινωνεί με την Ελλάδα. Μάλιστα, είναι κάθετος και όπως έχει πει, πρόκειται σύντομα να δικαιωθεί, αφού θα επιβεβαιωθούν αρκετά από αυτά που έχει πει.

Ο Κώστας Κοκκινάκης λοιπόν, απάντησε στις κατηγορίες αυτές εναντίον του φίλου του, μιλώντας με ειρωνικά λόγια και κάνοντας χιούμορ για τα όσα έχουν ειπωθεί.

Οι δηλώσεις του Κοκκινάκη για τον Βασάλο στο Survivor All Star

«Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα και του παρήγγειλα. Μέχρι εκεί, δεν ξέρω. Πλήρωσα εγώ γιατί μου είπε ότι δεν έχει εκεί μετρητά και δέχονται μετρητά» είπε ο Κώστας Κοκκινάκης θέλοντας να κάνει χιούμορ αλλά με σοβαρό ύφος.

«Από τότε που βγήκε η Ευρυδίκη κι ο Αναγνωστόπουλος έχω σταματήσει να βλέπω. Δεν προλαβαίνω κι είναι κάτι που δεν μου αρέσει τόσο πολύ να βλέπω. Εμείς το 2017 ζήσαμε κάτι διαφορετικό. Στην δική μου ομάδα θυμάμαι δεν είχαμε τέτοια θέματα, κάτι ψιλά πράγματα που έγιναν, σταματήσαμε κι είπαμε ότι θέλουμε να ζήσουμε το παιχνίδι με τους κανονισμούς. Θεωρώ θα έπρεπε η παραγωγή να μην δείχνει κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι πρότυπο και για τα παιδιά, που βλέπουν ότι κάποιοι προσπαθούν να παίξουν εκτός κανονισμών», δήλωσε στη συνέχεια έπειτα με ερώτηση αν βλέπει Survivor All Star

Όσον αφορά την είδηση πως οι παίκτες πήγαν στο σπίτι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα τον έκλεψαν (δείτε εδώ) δήλωσε: «Εμάς δεν μας είχε καλέσει, εμείς τους καλούσαμε καμία φορά στην παραλία».

Δηλώσεις μάλιστα, έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για τις κατηγορίες πως η Βρισηίδα Ανδριώτου έτρωγε όταν συμμετείχαν στο Survivor, ενώ σχολίασε και τις αποβολές.