«Την μητέρα μου...» - Βαθιά συγκινημένος ο Δημήτρης Παπανώτας "λύγισε" στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την μητέρα μου...» - Βαθιά συγκινημένος ο Δημήτρης Παπανώτας

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, την Κυριακή 2/4 βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, για τον οποίο η ομάδα του πλατό έφτιαξε ένα βίντεο με όλες τις στιγμές του στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και πιο προσωπικές του στιγμές, όπως εκείνες που βρισκόταν δίπλα στους γονείς του και την οικογένειά του.

Αφού, λοιπόν, αυτό προβλήθηκε, ο ίδιος συγκινήθηκε πολύ και δεν μπόρεσε να το κρύψει, γι' αυτό και μόλις η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε τι συνέβη, προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και εξήγησε πως θυμήθηκε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για εκείνον, ενώ η εικόνα του πατέρα του ήταν αυτή που τον έκανε να "λυγίσει" περισσότερο.

Η στιγμή που ο Δημήτρης Παπανώτας συγκινήθηκε στον αέρα του MEGA

Στην ερώτηση της παρουσιάστρια, "τα είπαμε καλά;", απάντησε: «Πολύ (καλά τα είπατε) και σας ευχαριστώ. Ε, συγκινήθηκα γιατί... Ευχαριστώ. Είδα τον πατέρα μου, ας πούμε, είδα την μητέρα μου. Εντάξει, την μητέρα μου την έχω ακόμα δόξα τω Θεώ. Άκουσα το ψωμί, παιδεία, ελευθερία, που πραγματικά μας σημάδεψε σαν γενιά. Πράγματα που δεν καταλαβαίνει νομίζω η νεότερη γενιά, αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικά πράγματα. Γιατί όλα αυτά πια δεν είναι δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Διπλή έκπληξη στο πλατό του Happy Day - Οι εντυπωσιακές τούρτες για τα γενέθλια Παπανώτα & Φραγκολιά

Αποχωρεί από το Happy Day;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον, για τυχόν αποχωρήσεις από το Happy Day του ALPHA αλλά και για το αν έχει σκέψεις για κάτι διαφορετικό από την πρωινή ζώνη.

Το Happy Day είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην τηλεόραση, γεγονός που φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

«Εμείς είμαστε από αυτούς που δε θα συζητήσουν μετά το Πάσχα. Τα έχουμε κλείσει από πέρυσι. Είμαι σίγουρα στο κομμάτι του ότι ξέρω που θα είμαι στο ότι γνωρίζω τα πρόσωπα, το περιβάλλον. Νιώθω πολύ όμορφα και οικεία εδώ», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά αν έκανε και μια δεύτερη εκπομπή: «Δεν είναι θέμα τόλμης, είναι θέμα του τι θέλεις και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου. Εμένα, αυτό που κάνω μου αρέσει τόσο πολύ και το έχω πει πολλές φορές που ξέρεις ταν είσαι πλήρης σε αυτό που κάνεις, δε σκέφτεσαι κάτι άλλο. Μου αρέσει το Happy Day, το αγαπώ. Δεν ψάχνομαι για κάτι άλλο, τώρα αν προκύψει και έρθει ο σταθμός και μου πει ότι ήρθε ένα concept που πιστεύουν ότι μου ταιριάζει και μπορώ να το στηρίξω, θα το κουβεντιάσω. Δε θα ήθελα να κάνω κάτι που θα μου βγει σαν δεύτερη υποχρέωση. Αν είναι κάτι που θα μου κάνει κλικ όπως το Happy Day, μπορεί και να το συζητούσα» πρόσθεσε.

«Για να δούμε ποιοι θα συζητήσουν πριν και μετά το Πάσχα. Ο Παπανώτας είναι κλεισμένος όσο και και εγώ και η Τίνα, και ο Κώστας νομίζω είναι επιθυμία του να μείνει», είπε σχετικά με το αν υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα του πάνελ.