«Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ» - Η Δήμητρα Παπαδήμα ξεφτιλίζει δημόσια το J2US

«Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ» - Η Δήμητρα Παπαδήμα ξεφτιλίζει δημόσια το J2US

Η Δημήτρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, την Κυριακή 2/4, και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, μπαίνοντας σε πιο βαθιά ζητήματα, σχετικά με την σεξουαλικότητά της, ενώ απάντησε και για τα σόου που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

Επικεντρώθηκε, όμως, στο Just The 2 of Us, το οποίο δείχνει να μην είναι στα γούστα της και τόνισε πως είναι κάτι που δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να κάνει και να συμμετέχει σε αυτό, ακόμη κι αν δυσκολευόταν όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι (δείτε εδώ γιατί ούρλιαζε ο Κοκλώνης στο χθεσινό επεισόδιο και τι συνέβη με τον γάμο της Βανδή).

Τα "καρφιά" της Δήμητρας Παπαδήμα για το J2US

«Κάπου πρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα, με πολύ αρσενικό μέσα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις, ποτέ μου δεν είχα. Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, το θέμα είναι να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Κι έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία.

Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα την σχέση μου με τον Γιάννη», είπε αρχικά η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για την δήλωσή της σχετικά με το γεγονός πως έχει κάνει πολύ έρωτα στη ζωή της.

«Αυτό το πράγμα που παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι, ειδικά για τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια, το λέω και μου έρχεται να κλάψω ειλικρινά, δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να είναι αυτές οι κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι είναι οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά που λέω εγώ δούλευαν γκαρσόνια για να πληρώσουν τη σχολή τους. Να τις κλείσει αυτές τις σχολές, λοιπόν. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι. Με πονά πάρα πολύ αυτό. Πλέον στην εποχή μας, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το ταλέντο», πρόσθεσε.

Και επισήμανε: «Σιχαίνομαι την εκκλησία, τους παπάδες. Θεωρώ ότι η θρησκεία είναι ότι χειρότερο στην ανθρωπότητα. Έχω πίστη μέσα μου στην ανώτερη δύναμη».

Για το αν θα συμμετείχε στο J2US, είπε: «Δεν θα μου το έλεγαν ποτέ αυτό, γιατί το έχω βρίσει. Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Επειδή εγώ χρειαζόταν να δουλέψω τότε στην τηλεόραση και έβγαζαν λεφτά, δεν με έπαιρναν στο θέατρο, γιατί ήμουν της τηλεόρασης. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά πολύ στριμωγμένα, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι τα εκείνα, τα αυτά και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ».