«Δε μπορώ να το περιγράψω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Λένα Δροσάκη σχετικά με την υπόθεση του Φιλιππίδη

«Όταν και αν θελήσει να μιλήσουμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορώ να το περιγράψω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Λένα Δροσάκη σχετικά με την υπόθεση του Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη ήτα καλεσμένη στην εκπομπή ''Δύο στη 1'', η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 2/4 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ ειλικρινά και σε πολλά σημεία με συγκίνηση για τη ζωή, την οικογένειά της και τη μέχρι τώρα καριέρα, που έχει χαράξει.

Η Δροσάκη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κομμάτι του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και κατήγγειλε πρόσφατα μαζί με άλλες συναδέλφους της, με το δικαστήριο εν τέλει να τις δικαιώνει (δείτε εδώ την αντίδρασή της με το που ακούστηκε η απόφαση).

Αυτή τη φορά λοιπόν αναφέρθηκε ξανά στην επιλογή της να υπάρξει μέρος του ελληνικού metoo και σίγουρα δεν το μετανιώνει σε καμία περίπτωση, με τη Λένα Δροσάκη να αφιερώνει την κίνησή της αυτή στο γιο της.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη μετά την κατάθεσή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ήτανε αρκετά δύσκολο, νομίζω δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι ακόμα πολύ φρέσκο, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτώ τον Αναστάση και λέω, ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και ο Αναστάσης, τι σημαίνει αξιοπρέπεια , τι σημαίνει σεβασμός...Όφειλα να αντιμετωπίσω και εγώ πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να μάθω στο παιδί μου...

Όταν και αν θελήσει να μιλήσουμε γι αυτό θα είμαι πολύ ανοιχτή στις συζητήσεις, για να λύσουμε πράγματα και να εξηγήσουμε πράγματα...», είπε η Λένα Δροσάκη.

Η πρώτη αντίδραση του Μπουρδούμη μετά την απόφαση για το Φιλιππίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπως είναι φυσικό είναι με τη μεριά των θυμάτων και φυσικά με αυτό της συζύγου του. Έτσι λοιπόν, την ημέρα, που ανακοινώθηκε η οριστική απόφαση και οι ποινές, που επέβαλε το δικαστήριο στο Φιλιππίδη, ο Μπουρδούμης έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στο instagram, με την οποία εξέφραζε, πως ένιωθε δικαιωμένος.

«Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα», είχε γράψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μπουρδούμης για Φιλιππίδη