«Όταν χάσαμε τον αδελφό μου...» - ''Λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας για τον πατέρα του

«Ο μπαμπάς μου μιλούσε στα παγκάκια, στο ασανσέρ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν χάσαμε τον αδελφό μου...» - ''Λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας για τον πατέρα του

Η τραγική ιστορία, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί όσες ημέρες και αν έχουν περάσει, ιδίως όσο προβάλλονται στην τηλεόραση δηλώσεις από τις οικογένειες των θυμάτων.

Τη Δευτέρα 3/4 στο Super Κατερίνα συγκεκριμένα μίλησε ένας πατέρας, που έχασε την κόρη του σε εκείνο το μοιραίο τρένο με το πάνελ της εκπομπής να ''λυγίζει'' με τον τρόπο, που ο άνθρωπος περιέγραφε τα συναισθήματά του.

Στη συνέχεια μάλιστα το λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος αντιλαμβάνεται σε ένα βαθμό τον πατέρα εκείνον, μιας και η δική του οικογένεια έχει βιώσει τον χαμό του αδερφού του, με το δημοσιογράφο να περιγράφει ένα συγκινητικό περιστατικό με τον πατέρα του (δείτε εδώ την έκπληξη της μητέρας του, που τον έκανε να κλάψει).

H συγκίνηση του Γιάννη Πουλόπουλου με την Τραγωδία στα Τέμπη

«Εμένα ο μπαμπάς μου, όταν χάσαμε τον αδελφό μου, το θυμάμαι σαν να είναι τώρα, μιλούσε σε αγνώστους στο δρόμο, στα παγκάκια, στο ασανσέρ που έμπαινε μέσα...φανταστείτε πόσο είναι μια διαδρομή στο ασανσέρ...είναι 20 δευτερόλεπτα να πας από τον 1ο στον 5ο..και θυμάμαι μια φορά ένας κύριος τον είχε παρεξηγήσει και του είχε πει: «Άσε μας κύριε μου, τι είναι αυτά που μας λες, τρέλες...». Χωρίς να ξέρει ο άνθρωπος αυτός, τι πόνο κουβαλάει αυτός ο πατέρας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.