«Να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε!» - Τα "καρφιά" του Λιάγκα για τον Παπαμιχαήλ

«Τώρα δε θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε!» - Τα

Το πρωί της Δυετέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκαν τα "καρφιά" του Γιάννη Παπαμιχαήλ που με μια ανάρτηση του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά τα αποκαλυπτήρια του Γιώργου Λιάνη σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (δείτε τα εδώ).

Ο Κώστας Τσουρός, πριν από καιρό, μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα αυτό, αποκαλύπτοντας ότι ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές μόνο εάν θα υπάρχει αμοιβή και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα στην ανάρτηση του μίλησε και για αυτό.

Στην ανάρτηση του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε χαραλτηριστικά: «Είναι αργά ,και οι περισσότεροι θα διαβάσετε το κείμενο αυτό, μόλις ξυπνήσετε. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τοποθετηθώ στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Λιανη. Ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που λέει και πρατει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια συγνώμη θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου, και όλα θα είναι μια χαρά. Απεναντίας, έχω πάρει τις αποφάσεις μου, θα λογοδοτησει ο Γιώργος Λιανης, και στα ποινικά αλλά και στα αστικά δικαστήρια. Δεν κάνω πίσω για κανένα. - δείτε εδώ την ανάρτηση του.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Παπαμιχαήλ μετά τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Το ξαναλέω πάντως. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έχει να επιδείξει κάτι ο ίδιος, σαν δικό του δημιούργημα. Προσπάθησε κάποια στιγμή να γράψει μουσική, προσπάθησε να κάνει τηλεόραση με τη Νάντια Χαλαμανδάρη στο Star. Δεν έκανε καριέρα ως παρουσιαστής.

Ο άνθρωπος πιο πολύ γνωστός είναι ως γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ρωτώ λοιπόν εγώ, με ποια ιδιότητα απαιτεί τρόπον τινά… και μάλιστα μου λέτε πως και εμείς του είχαμε ζητήσει κάποια στιγμή συνέντευξη και μας είχε ζητήσει λεφτά.

Τον είχε πάρει συνεργάτης από την εκπομπή και είχε πει “να έρθω αλλά τι αντάλλαγμα θα μου δώσετε;” Ο άνθρωπος καλά κάνει, αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και ποιοι είμαστε και γιατί ζητάμε και λεφτά. Να πω κάτι. Όταν βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στις τηλεοράσεις, σε άσχετη φάση, άντε να ζητήσει λεφτά. Τώρα δε θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά, γιατί αφορά ένα θέμα ηθικής τάξης για τη μητέρα του. Τώρα δε θα ζητούσε λεφτά, αλλά δε βγαίνει», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.