Δανάη Μπάρκα: «Είχε ζητήσει μια...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Τον έδωσε στεγνά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Είχε ζητήσει μια...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Από το Σαββατοκύριακο έχει γίνει χαμός με τα αποκαλυπτήρια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις κινήσεις του γιού της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, εναντίον του Γιώργου Λιάνη. Ακόμη, έχει ακουστεί εδώ και καιρό από τον Κώστα Τσουρό, πως ο γιός της ηθοποιού, θέλει να παίρνει άκποια συγκεκριμένα χρήματα για να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις αμιοβές που ζητάει για να δώσει συνεντεύξεις, αλλά δεν δίστασε να κάνει και το σχόλιο του για τον δημοσιογράφο του MEGA - δείτε εδώ την ανάρτηση του.

Στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Δευτέρα (3/4), μετά από όλη αυτή την λογομαχία του Σαββατοκύριακου, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και τοποθετήθηκε, για τις "αμοιβές" που ζητάει.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Κι εμείς όταν είχαμε προσεγγίσει κάποια στιγμή τον κύριο Παπαμιχαήλ, επίσης είχε ζητηθεί από την πλευρά του μία χρηματική απολαβή, για ένα αφιέρωμα στη μητέρα του, στη στήλη Vintage Stories. Όταν, λοιπόν, εμείς τον είχαμε προσεγγίσει, υπήρξε μια αντίστοιχη συζήτηση, αλλά δεν προχώρησε», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ακόμα και για συμμετοχή σε αφιέρωμα;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης.

«Μα, το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, δεν το κρύβει. Είναι πάγια τακτική του», υποστήριξε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάνη μετά την αγωγή του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στην εκπομπή Τετ - α - τετ με τον ίδιο να μιλάει για σημεία της ζωής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα ιδιαίτερο περιστατικό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ όσα είχε πει και προκάλεσαν αντιδράσεις).

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει θιχτεί από την αναφορά αυτή στη μητέρα του και έτσι λοιπόν έκανε γνωστό, πως θα προχωρήσει σε αγωγή ενάντια του γνωστού δημοσιογράφου.

Σε ότι αφορά την αντίδραση του Λιάνη μετά την απόφαση του Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά, η κάμερα του Πρωινού προσπάθησε να τον προσεγγίσει τη Δευτέρα 3/4, ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα επί του θέματος.

«Έχω γράψει μία ανακοίνωση, η οποία θα βγει σε λίγο. Έχει βγει στον αέρα ήδη και θα στο ραδιόφωνο θα πω κάποια λόγια. Τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο…Σας παρακαλώ, είμαι συνάδελφος δε μπορεί να φέρεστε έτσι», είπε ο Γιώργος Λιάνης.