Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Αντίληψη σκοταδιστική, φαλλοκρατική» - Κόλαφος ο ανιψιός της Αλίκης κατά του Λιάνη

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει απόλυτο δίκιο στο ζήτημα αυτό ως εγγύτερος συγγενής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Αντίληψη σκοταδιστική, φαλλοκρατική» - Κόλαφος ο ανιψιός της Αλίκης κατά του Λιάνη

Τρομερή επίθεση έχει δεχθεί ο Γιώργος Λιάνης από πολλές εκπομπές, αλλά και από τον ίδιο τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, μετά την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία ήταν "γαργαλιστική".

Ο γιος μάλιστα της αείμνηστης σπουδαίας ηθοποιού, κινείται νομικά εναντίον του θεωρώντας προσβλητικά τα λόγια του. Στην πρώτη του δήλωση από την άλλη μετά το σάλο που ξέσπασε είναι χείμαρρος κατά του δημοσιογράφου, κάνοντας αναφορά και στον Κώστα Τσουρό.

Θέση πήραν και πολλά πρόσωπα που συνεργάστηκαν ή γνώριζαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη δηλώνοντας πως είναι "ντροπή" τα όσα ακούστηκαν.

Οι δηλώσεις του ανιψιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Για το γεγονός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ο σεβασμός σε ένα πρόσωπο αλλά κυρίως ο αυτοσεβασμός είναι στάση ζωής. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα των ετών, κυρίως δε δεν σβήνει όταν ένα πρόσωπο φεύγει από τη ζωή», ανέφερε αρχικά.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης στο ζήτημα αυτό ως εγγύτερος συγγενής και νόμιμος κληρονόμος και κινείται νομικά. Το ίδιο θα έπραττα κι εγώ, το ίδιο θα έπραττε η οικογένεια αλλά και κάθε παιδί ή συγγενής στην ίδια θέση» για την απόφαση του ξαδέρφου του να κινηθεί νομικά.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό από το να δημοσιοποιείς μονομερώς, δήθεν ή μη, πραγματικές ή όχι, προσωπικές στιγμές και μάλιστα μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Είναι μια πράξη εργαλειοποίησης που υποδηλώνει μια αντίληψη σκοταδιστική, μια αντίληψη φαλλοκρατική, μια αντίληψη σεξιστική απέναντι στις γυναίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέχεια.

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάνη μετά την αγωγή του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σε ότι αφορά την αντίδραση του Λιάνη μετά την απόφαση του Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά, η κάμερα του Πρωινού προσπάθησε να τον προσεγγίσει τη Δευτέρα 3/4, ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα επί του θέματος.

«Έχω γράψει μία ανακοίνωση, η οποία θα βγει σε λίγο. Έχει βγει στον αέρα ήδη και θα στο ραδιόφωνο θα πω κάποια λόγια. Τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο…Σας παρακαλώ, είμαι συνάδελφος δε μπορεί να φέρεστε έτσι», είπε ο Γιώργος Λιάνης.