Ορέστης Χαλκιάς: «Στον νέο κύκλο θα δείτε...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το Maestro

Πρόσωπα, χρήματα και εξελίξεις...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ορέστης Χαλκιάς: «Στον νέο κύκλο θα δείτε...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το Maestro

Το πρωί της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός απί την συμμετοχή στην δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, μίλησε στην εκπομπή του Star για τις εξελίξεις και τα γυρίσματα.

Ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε κάποια πρόσωπα μερικούς χαρακτήρες, που είχε αναφέρει και ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη του (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Η ποακάλυψη του Ορέστη Χαλκιά για το Maestro

«Τα γυρίσματα ξεκινάνε στις 3 Απριλίου. Θα ξεκινήσουμε από την Αθήνα, μετά θα πάμε Παξούς και μετά θα συνεχίσουμε πάλι Αθήνα. Στο νέο κύκλο θα δείτε σίγουρα 3 με 4 νέα πρόσωπα, από εκεί και πέρα επειδή δεν έχει γραφτεί ολόκληρος ο κύκλος δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Οι χρηματικές απολαβές των ηθοποιών δεν έχουν καμία σχέση με το Netflix. Οι απολαβές του καθένα είναι προσωπική του υπόθεση και θέμα διαπραγμάτευσης με την παραγωγή», είπε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Το backstage βιντεο του Παπακαλιάτη για το Maestro

Εδώ και λίγες εβδομάδες που ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Maestro (δείτε εδώ) ο σκηνοθέτης και το συνεργείο του τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν τις προθεσμίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ένα backstage βιντεο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε λίγες πληροφορίες στους πιστούς τηλεθεατές της σειράς, για τα όσα θα δουν στον δεύτερο κύκλο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ρομαντική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου, μέσα στην θάλασσα, παρά την παγωμένη θάλασσα.

«Reality VS Romantic Scene!!!
Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα,αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο. It was freezing that day but somehow we managed!! Soon we’ll be there again.. , έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.