«Εγώ δε θα το έκανα ποτέ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ζουγανέλη μετά τις φήμες για τη νέα σχέση της κόρης του

«Με ενοχλεί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ δε θα το έκανα ποτέ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ζουγανέλη μετά τις φήμες για τη νέα σχέση της κόρης του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 4/4 με τον καλλιτέχνη να κάνει αναφορές στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στην οικογένεια και την κόρη του.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την τραγουδίστρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και συγκεκριμένα ερωτήθηκε για το πως αισθάνεται, που πήρε τόσο μεγάλη διάσταση η προσωπική της ζωή.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Ελεονώρα πριν από λίγους μήνες πήρε διαζύγιο λίγο μετά το γάμο της, ενώ αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία, πως είναι σε σχέση με γνωστό δημοσιογράφο (δείτε εδώ με ποιον).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τα δημοσιεύματα που αφορούν στα προσωπικά της κόρης του

«Ήθελα να κάνω οικογένεια, είμαι πάνω από 40 χρόνια με συμβία μου, την Ισιδώρα, που μία εξαιρετική γυναίκα. Γνωριστήκαμε σε μία εξαιρετική μπουάτ στην Πλάκα. Ήταν εκεί ακόμη μαθήτρια Λυκείου, εκεί την πρωτογνώρισα, μετά την παρακολουθούσα, γιατί μου άρεσε ως καλλιτέχνης», είπε αρχικά ο Ζουγανέλης για τη γυναίκα του.

«Ήθελα και άλλα παιδιά, αλλά δε μας κάτσανε. Καταρχήν για εμένα η Ελεονώρα θα είναι πάντα το μικρό παιδί. Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ στη συμπεριφορά, ήταν ευγενής, παρακολουθούσε με φοβερό τρόπο τη ζωή, αγαπούσε πολύ τη μουσική...

Με ενοχλεί το πως ασχολούνται (με την προσωπική ζωή της). Φυσικά επειδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου, με ενοχλεί όταν το κάνει κάποιος άλλος. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους, που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται, τελείωσε! Δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο για την Ελεονώρα. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε μπαμπά. Τώρα είναι μία χαρά, ευτυχισμένη και ασχολείται με το τι θα κάνει το χειμώνα, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει θέατρο γιατί είναι ηθοποιός, μην ξεχνάς. Θέλω πολύ να ακούσω τη λέξη παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.