Παντρεύεται ο αδερφός του Γιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο - Φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής συντρόφου του

Γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/kostas__ante13
Instagram/kostas__ante13

Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "αστέρι" του NBA. Ο αδερφός του Κώστας που είναι 25 ετών, το 2020αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ το 2022, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσέ.

Παρόλα αυτά δεν πάνε καλά μόνο τα επαγγελματικά του. Και στην προσωπική του ζωή ο Κώστας έχει βρει την ευτυχία στα μάτια της Ντέμης Φιλιππάκου. Εδώ και τρία χρόνια, είναι ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή και πολύ ερωτευμένοι.

H Ντέμη γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε τυο βήμα και απόφαση, όπως και ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού που ζει με την οικογένεια του ο Γιάννης - Το "άνοιξε" για πρώτη φορά στο κοινό

Σχέδια γάμου για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους του. Μάλιστα, από το καλοκαίρι η Ντέμη φορά στο χέρι της ένα μονόπετρο, που υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει. Αυτό που μένει είναι να βρουν την κατάλληλη περίοδο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

Πόσο πλουσιότερος θα γίνει φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Το "χρυσό" συμβόλαιο και τα εξωφρενικά ποσά

Ο "Greek Freak" ή αλλιώς Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει αρκετές φορές πως τίποτα δεν έρχεται μόνο με την τύχη αλλά χρειάζεται μεγάλη θέληση και προσήλώση κάτι που φαίνεται πως κατέχει για τα καλά. Αναμφίβολα είναι ένας από τους αθλητές που έχει καταφέρει να γράψει την δική του ιστορία στο μπάσκετ μιας και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο κορυφαίους παγκοσμίως.

Όπως φαίνεται πέρα από το "χρυσό" συμβόλαιο που θα υπογράψει θα γίνει πλουσιότερος κατά 42.492.492 δολάρια τη νέα αγωνιστική σεζόν (2022-23).

Εκτιμάται ότι στη νέα «εκκαθάριση» θα «αγγίξει» τουλάχιστον ένα ποσό κοντά στα 90 εκατ. δολάρια από όλες τις πηγές εσόδων του, αν και «τρέχουν» συνεχώς οι συζητήσεις των μάνατζερ και των συνεργατών του για νέα deals…

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, την σεζόν 2023-24 ο Greek Freak προβλέπεται να εισπράξει άλλα 45.640.084 δολάρια., το 2024-25 θα πάει στα 48.787.676 δολάρια. και το 2025-26, στα 31 του, θα καταλήξει στα 51.935.268 δολάρια, με βάση τα στοιχεία από media των ΗΠΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο