«Μ' αρέσεις εσύ πολύ...» - Χαμογελούσε και κοιτούσε κάτω η Καινούργιου με το σχόλιο του Χολέβα

Να τα μας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μ' αρέσεις εσύ πολύ...» - Χαμογελούσε και κοιτούσε κάτω η Καινούργιου με το σχόλιο του Χολέβα

Την Τρίτη 4/4 στο Super Κατερίνα ήταν καλεσμένος ο Βλάσσης Χολέβας λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Just the 2 of us, με τον ίδιο να κάνει σχόλια τόσο για το show και τις εντυπώσεις του, όσο και για τα πλάνα του στη συνέχεια.

Αυτό λοιπόν, που έκανε μεγάλη εντύπωση έχει να κάνει με την άνεση - χημεία, που είδαμε να έχει ο σχεδιαστής με την Κατερίνα Καινούργιου, στην έκανε κολακευτικά σχόλια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να δούμε την παρουσιάστρια να χαμογελάει (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το γάμο της).

Πιο αναλυτικά, η ίδια η Κατερίνα πήρε την πρωτοβουλία και ρώτησε το Χολέβα, ποια παρουσιάστρια ξεχωρίζει με τον ίδιο να αναφέρεται πρώτα από όλα σε εκείνη, αιτιολογώντας μάλιστα την τοποθέτησή του αυτή.

Το ''πείραγμα'' του Βλάσση Χολέβα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Θες να σου πω για εσένα; Βάζεις πολύ ωραία χρώματα, σου πάνε τα χρώματα πολύ, Μ' αρέσεις εσύ πολύ δεν το συζητάω, είναι...ξεκάθαρα! Τώρα για ποιες άλλες να πω; Δεν ξέρω», είπε ο Βλάσσης Χολέβας ενώ τόνισε, πως ξεχωρίζει επίσης τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Φαίη Σκορδά.

Oι δηλώσεις της Καινούργιου για την πρώτη νύχτα του γάμου της

Η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 3/4 είχε πολύ καλή ψυχολογία, όσο βρισκόταν στο Super Κατερίνα μιας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πάνελ (δείτε εδώ τα λόγια του) και έτσι η παρέα ήταν εμφανώς ανεβασμένη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα από τη μεριά της έκανε για μια ακόμη φορά μια αναφορά στην προσωπική της ζωή, μιας και ποτέ δε διστάζει να αναφερθεί σε αυτή, είτε οι εξελίξεις είναι ευχάριστες, είτε λιγότερα ευχάριστες.

Αυτή τη φορά όμως, η παρουσιάστρια μπήκε στη διαδικασία να αναφερθεί στην πρώτη νύχτα του γάμου της - αναφέροντας στα πλαίσια του χιούμορ - πως θα ήθελε να μην έχει πιει πολύ ποτό - για να απολαύσει τη βραδιά με το σύντροφό της.

«Να πω κάτι. Δεν κάνει κανείς σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου, το ξέρω από φίλους μου! Διότι ή είναι όλοι πάρα πολύ κουρασμένοι, ή έχουν κουραστεί από το πάρτι... όλοι οι φίλοι μου, που έχουν παντρευτεί τους έχω ρωτήσει: «Τι έγινε κάνατε τίποτα το βράδυ;» Και μου απαντάνε: «Καλέ είσαι καλά; Πήγαμε για ύπνο».

Στο γάμο μου να μην πιώ σταγόνα, να είμαι η εξαίρεση για να κάνω σεξ. Να σου πω, δε με νοιάζει να παντρευτώ, αλήθεια πέρα από την πλάκα, γιατί έχω βγει μια απεγνωσμένη. Απλά αυτό, που έχω πει σαν επιθυμία, που έχουν πέσει όλοι να με φάνε είναι ότι, θέλω να κάνω ένα παιδάκι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.