«Ζητώ συγγνώμη! Νιώθω άσχημα! Θα με λένε γαϊδούρα...» - Σε δύσκολη θέση η Μενεγάκη λόγω της Θεοδωρίδου

Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ζητώ συγγνώμη! Νιώθω άσχημα! Θα με λένε γαϊδούρα...» - Σε δύσκολη θέση η Μενεγάκη λόγω της Θεοδωρίδου

Με χαμόγελο και διάθεση ξεκίνησε για ακόμη μια φορά την εκπομπή της σήμερα 4/4 η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα έσπευσε να ξεκινήσει την εκπομπή της με την έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα στο Παλλάς η κόρη της καλής της φίλης, Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα -δείτε εδώ μερικά πλάνα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αν το γνώριζε θα είχε πάει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη γνωστή τραγουδίστρια μιας και ένιωσε πολύ άσχημα που δεν ήταν εκεί να στηρίξει το νέο αυτό βήμα της Χριστιάνας.

Η "παρεξήγηση" της Ελένης Μενεγάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου

«Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Λείπει και η Ελένη και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω. Το είδα το πρωί λοιπόν και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν”. Γιατί που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα, ειδάλλως θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους σε κάτι που αγαπούν, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα. Όπως και πολλά πράγματα. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για τι πράγμα. Που να φανταστώ. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά.

Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.