«Πληγώνει ανθρώπους με τη συμπεριφορά του» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά με το σχόλιο του Αρναούτογλου

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πληγώνει ανθρώπους με τη συμπεριφορά του» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά με το σχόλιο του Αρναούτογλου

Μια μεγάλη και έντονη κρίση φαίνεται πως περνά η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά, μιας και ο πρώτος αρκετά συχνά μιλάει ανοιχτά για το πόσο τον έχει πληγώσει ο πρώην συνεργάτης του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ώρα της συνέντευξης με τον Τόλη Παπαδημητρίου, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά ανέφερε ότι ο παρουσιαστής «πληγώνει πολλούς ανθρώπους με τη συμπεριφορά του».

Το εν λόγω απόσπασμα λοιπόν έπαιξε σήμερα 4/4 το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον ίδιο, μετά το άκουσμα των συγκεκριμένων δηλώσεων, να σκύβει αμήχανα το κεφάλι και έβαλε τα γέλια.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά με το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μπράβο στον Γρηγόρη...», αρκέστηκε να πει απλά ο παρουσιαστής.

Τι έχει πει για την σχέση του με τον Γρηγόρη

«Όσο καλά τα πάω με τις γυναίκες δεν τα πάω τόσο καλά με τους άνδρες. Τον Γρηγόρη τον αγαπάω κανονικά. Είναι ένας μικρός πλανήτης που μας κάνει την τιμή να είναι εδώ στη γη. Τον αγαπάω και πάντα έχω στο μυαλό μου ότι ο Γρηγόρης είναι ένα μικρό παιδί που κουτουρντίζει.

Αυτό με το τηλέφωνο, είναι ότι πιο αστείο έχει συμβεί στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Έρχονται στο θέατρο, μου δίνουν συγχαρητήρια και με ρωτάνε “τον πήρες μωρέ τον Γρηγόρη ένα τηλέφωνο;”. Δηλαδή, πώς ξαφνικά έγινε ο Γρηγόρης ένα δικό μου θύμα που δεν τον παίρνω τηλέφωνο;

Αυτό ξεκίνησε λέγοντας μου “σε παρακαλώ πάρε με ένα τηλέφωνο γιατί θέλω να σου δείξω κάτι”. Ήθελε να μου μιλήσει για ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ που του άρεσε να το κάνουμε μαζί.

Δεν ξέρω αν ισχύει πια, γιατί έχουν περάσει όντως 2-3 χρόνια, αλλά τα 2-3 χρόνια αυτά, ο Γρηγόρης είναι κολλημένος στον ΑΝΤ1, εγώ κολλημένος στον ΣΚΑΪ, οπότε ίσως γι’ αυτό πήγε προς τα πίσω. Γύρισε και είπε και τώρα πως “αν με πάρει τηλέφωνο θα του πω άντε γειά και θα του το κλείσω”, θα έπαιρνες εσύ; Να πάρω για να του δώσω τη χαρά να μου κλείσει το τηλέφωνο; Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο. Τίποτα Νικόλα, τίποτα» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.