Έβγαλε από το δάχτυλό της το μονόπετρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

Εξήγησε τον λόγο μέσα από ένα βίντεο στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβγαλε από το δάχτυλό της το μονόπετρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

Στο γυμναστήριο έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να χάσει τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και να επιστρέψει στο σώμα που διατηρούσε πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη επιχειρηματίας λοιπόν κάνει εντατικές προπονήσεις καθημερινά στο γυμναστήριο ενώ ακολουθεί και συγκεκριμένη διατροφή. Όπως μάλιστα έχει αποκαλύψει, θέλει μέχρι το καλοκαίρι να ενδυναμώσει το σώμα της και να αυξήσει την μυϊκή της μάζα (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της και πόσα κιλά θέλει να χάσει).

Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη έβγαλε από το δάχτυλό της το μονόπετρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σήμερα, Τρίτη 4/4, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο αι αποκάλυψε πως βγάζει το μονόπετρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου από το δάχτυλό της, μιας και την δυσκολεύεται να σηκώσει βάρη.

Μάλιστα, όπως είδαμε από το εν λόγω βίντεο, το... έδεσε στα κορδόνια των παπουτσιών της, με την ελπίδα να μην το χάσει!

«Πιστεύεις ότι θα βρω το μονόπετρο ή θα φύγω από την προπόνηση single;» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι μου, έχω τάσεις φυγής, δεν είμαι καλά»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη περίοδο, καθώς έγινε μαμά και ενώ απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της, προσπαθεί να κουμαντάρει τα σπίτια της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και την δουλειά της μαζί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαντλείται, γι' αυτό και όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 3/4, έχει τάσεις φυγής και αυτό που επιθυμεί περισσότερο από όλα αυτή τη στιγμή είναι να πάει ένα ταξίδι με την οικογένειά της για να χαλαρώσει.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι μου… θέλω να πάω ταξίδι. Έχω τάσεις φυγής, δεν είμαι καλά. Με το μωρό θα πάω ταξίδι, μη νομίζετε ότι θα φύγω μόνη μου, αλλά καταλάβατε.

Θέλω να μου προτείνετε παιδιά προορισμό, όσο πιο μακριά γίνεται στην Ελλάδα, αλλά να είναι κατάλληλος για μωράκι. Οικογενειακά δηλαδή, να πάμε μαζί με τον Δημήτρη και το νουνίτο. Το νουνίτο θα είναι τριών μηνών. Τώρα το Πάσχα θέλουμε να φύγουμε για μια εβδομάδα, να γεμίσουμε μπαταρίες. Αυτά. Δεν είμαι καλά θα μου σηκωθούν τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά.