«Έχει επιδεινωθεί ακραία!» - Το αυτοάνοσο που οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο χειρουργείο

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να δίνει το παρόν την Τετάρτη 5/4 στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο, με την εκπομπή του Πρωινού θα εξασφαλίζει πλάνα από την άφιξή της, που συζητήθηκαν.

Αν παρατηρήσει κανείς το βίντεο θα δει την κατηγορούμενη να κατευθύνεται προς την είσοδο κουτσαίνοντας με τον Αλέξη Κούγια, ως συνήγορος υπεράσπισης της να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή εξηγώντας τι συμβαίνει με την υγεία της.

Πιο αναλυτικά, ο νομικός έκανε γνωστό, πως η Πισπιρίγκου ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, να οδηγηθεί η ίδια την Τρίτη 4/4 από τις φυλακές στο νοσοκομείο και να κάνει ένα χειρουργείο σε σημείο του ποδιού της (δείτε εδώ το λόγο που ο Δασκαλάκης δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο).

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για το χειρουργείο που έκανε Ρούλα Πισπιρίγκου

«Έχει ένα τεράστιο θέμα, έχει ένα αυτοάνοσο. Είχε προγραμματιστεί να πάει στο νοσοκομείο. Είχε ενημερωθεί χθες το πρωί ότι θα πάει. Την πήγε η φυλακή στο νοσοκομείο, γιατί έχε επιδεινωθεί ακραία η κατάσταση! Της έκαναν βιοψία στο μηρό μέσω εγχειρήσεως, της άνοιξαν το μηρό, δηλαδή έχει ράμματα. Μακάρι να μην επαληθευτούν οι υποψίες των γιατρών, υπάρχει κάτι που πρέπει να διερευνηθεί πολύ σοβαρά» είπε συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας.

Η κατάθεση της παιδιάτρου της 9χρονης κόρης της Πισπιρίγκου

Τη Δευτέρα 3/4, μάλιστα, κατέθεσε και η παιδίατρος της 9χρονης, της πρωτότοκης κόρης της 34χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη και απόσπασμα από την κατάθεσή της παρουσιάστηκε στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η αντίδραση της μητέρας του παιδιού μόλις κατάλαβε πως υπήρχε πρόβλημα με το οξύμετρο ήταν πολύ ψύχραιμη, κάτι που της έκανε εντύπωση, καθώς πρόκειται για τη στιγμή που το σπλάχνο της έμεινε παραπληγικό (δείτε εδώ την ανατριχιαστική κατάθεση της αναισθησιολόγου).

Μάρτυρας: Όλα ήταν καλά μέχρι που ήρθε η μαμά της το απόγευμα και χτύπησε την πόρτα. Είπε πως κάτι γίνεται με το οξύμετρο και δεν δείχνει κάποια ένδειξη και πήγα με την κ. Δημητρόπουλου προς τον θάλαμο. Έξω από το δωμάτιο είδαμε τη νοσηλεύτρια κ. Πετσαβά και μας φώναζε ‘ελάτε γρήγορα το παιδί δεν ανταποκρίνεται’. Ξεκινήσαμε ανάνηψη αμέσως.

Εισαγγελέας : Τι ώρα ήρθε η μητέρα στο γραφείο των γιατρών την Κυριακή;

Μάρτυρας : Περίπου στις 18:15, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.

Εισαγγελέας : Η μητέρα είχε καταλάβει ότι το παιδί ήταν χωρίς πνοή;

Μάρτυρας : Δεν το ξέρω. Μας έκανε εντύπωση. Είπε απλώς για το οξύμετρο ότι δεν λειτουργεί καλά. Συνήθως όταν βλέπεις το παιδί σου έτσι, το ταρακουνάς, το σκουντάς να δεις αν ανταποκρίνεται. Δεν ξέρω τι έκανε. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

Εισαγγελέας : Θυμάστε αν το οξύμετρο, όταν μπήκατε, ήταν συνδεδεμένο με το παιδί;

Μάρτυρας : Δεν το θυμάμαι, θυμάμαι ότι σφύριζε».