Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ακούτε; Δεν με ακούτε!» - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια με την καλεσμένη της

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ακούτε; Δεν με ακούτε!» - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια με την καλεσμένη της

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη μέσα από skype η Μιλένα Αποστολάκη. Η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ πολιτικός μίλησε στην εκπομπή του ALPHA για τις επερχόμενς εκλογές, αλλά και τον ρόλο των πολιτών σε όλο αυτό μετά τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Μιλένα Αποστολάκη μετά το καλοσώρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ξεκίνησε να μιλά ακατάπαυστα και μετά από λίγη ώρα η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση της καλεσμένης της, κάτι που προκάλεσε αμηχανία, τόσο στην ίδια, όσο και στους συνεργάτες της από το κανάλι.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Παπανώτας και η Τίνα...» - Αποχωρήσεις από το Happy Day του ALPHA;

Η αμήχανη στιγμή στον αέρα του Happy Day για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Η αλήθεια είναι. Με ακούτε; Δεν με ακούει η γυναίκα. Με ακούτε; Εγώ σας ακούω πολύ καλά. Εσείς… Με ακούτε; Παιδιά επιτρέψετε μου γιατί δεν μπορεί να γίνει διάλογος έτσι. Να πάρουμε το link από τον αέρα; Να αποκατασταθεί ο ήχος, δεν είναι αυτός διάλογος. Με ακούτε κυρία Αποστολάκη; Δεν με ακούει», είπε σαστισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγα λόγια για την Μιλένα Αποστολάκη

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι Ελληνίδα πολιτικός, δικηγόρος, πρώην βουλευτής Β΄ Αθήνας και εν ενέργεια Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕΟΔΙΔ). Έχει διατελέσει υφυπουργός Ανάπτυξης (2000-2001) και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (2010-2011).

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Κατάγεται από την Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνης. Φοίτησε στο Αρσάκειο Ψυχικού. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει εργαστεί στη Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας (από το 1989), σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ουάσινγκτον (Fried Frank Harris Shriver & Jacobson) και στο Νομικό Γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου (1993-1995). Διετέλεσε Ειδική Συνεργάτης του Υπουργού Ανάπτυξης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τον Απρίλιο του 2022 έγινε Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕΟΔΙΔ).

Το 2014 έγραψε το βιβλίο Πολίτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και το προλόγισε ο Κώστας Χρυσόγονος. Το 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, Το τέλος της μεταπολίτευσης το οποίο παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά.